Şimdi Ara

Bilgisayar Dünyasında %22 indirim [Hepsiburada] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
7
Favori
27.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada da geçerli banka kampanyaları biliyor muydunuz?
    Bankomat 1500/50
    Maximum 500/50
    Vakıf World 1000/75

Başka var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatasız kul H kullanıcısına yanıt
    acer'ın işlemcisi çok net daha iyi hiç düşünmeyin bile. ekran kartının dahili olması da önemli değil üzerindeki vega 8 diğerinin üzerindeki mx110'dan daha iyi. ram'i de 8 gb daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Hepsiburada da geçerli banka kampanyaları biliyor muydunuz?
    Bankomat 1500/50
    Maximum 500/50
    Vakıf World 1000/75

Başka var mı?
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • hatasız kul H kullanıcısına yanıt
    tekli ve çift çekirdek operasyonlarda 8145u daha iyiyken 4 ve 8'li thread işlemlerde ryzen daha iyi haliyle. GPU'su da bazı konularda radeon daha iyi gibi. Sadece acerde ryzen olduğu için 2.1 gb ram direk vega'ya ayrılıyor. ondan 6 gb ram olarak değerlendirmek lazım diye okudum. bir çok laptopta bios ayarı yokmuş bununla ilgili. ben okulda ders çalışmak ve programlama ödevleri için alacağımdan tipi yüzünden lenovo alıp geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Orada yazanları en geç tarih olarak düşüncen.
    quote:

@No Way Out Orada yazanları en geç tarih olarak düşüncen.

Teşekkür ederim.

quote:

@hotmail_hotmail pierre cardin 15 gün sonrası dediği ürünü, aynı gün kargoladı. en geç kargolanma tarihi olarak düşün.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klavyelist -- 22 Kasım 2019; 15:14:37 >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    ram için 2 gb direk ayrılmıyor. 256 mb gibi ufak bir kısım ayrılıyor. lazım olduğu kadar kullanılıyor. ki zaten o da sadece oyun oynarken lazım olur.

tek çekirdek kısmında da intel kağıt üzerinde iyi görünüyor ancak son 2-3 senedir ortaya çıkan güvenlik açıklarını kapatmak için intel yayımladığı yeni microcode güncellemeleri ve windows'un da bu açıklardan kaçınmak için yaptığı değişikliklerle bu avantajların kağıt üzerinde göründüğü gibi olmadığı ortaya çıktı. çok ayrıntılı bir mesele ancak o benchmark puanları çok yanıltıcı diye özet geçeyim.

lenovonun tipi konusunda haklısınız tabi daha güzel görünüyor
  • MSI GE75 Raider 9SF-405XTR Intel Core i7 9750H 32GB 1TB + 512GB SSD RTX2070 Freedos 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Bu ürün öneride bulunan var mı

Render amaçlı alıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her yerde 11bin civarında, 9bine iyi gibi duruyor 8-9 civarına laptop düşünüyordum. Daha iyisi var mı bakınıyorum.

G502 vardı kardeşime verdim şuan 10 liralık bir şeyle idare ediyorum, Hero SE 340tl iyi görünüyor.

• Ücretsiz kargo yolu yok mu?

• kırmızı sw mekanik klavye tavsiyesinde bulunacak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 22 Kasım 2019; 18:7:21 >
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada maximum kapmanyası nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Hepsiburada maximum kapmanyası nedir?
    Maximum mobilde en üstte seçili sitelerde tek seferde 500 harcamaya 50 puan veriyor

• ryzen 2600 725 e dusmustu,dun 739dan aldım iptal için aradım mh ile konusurken 799a cıktı fıyat hb satıyordu stok bitmiş şimdi baskası satıyor mh ile güldük beraber dedim vazgectim iptal etmiyorum :D

• kullanan varmı nasıl bu psu acaba
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    hocam bu ram için dediğiniz olayın bu modelde geçerli olup olmadığını bir araştırmak lazım. ne yapıp ettiysem 2.1 gb kullamının altına inemedim diye yabancı forumlarda konular vardı baktığım birkaç hp modeli için. performans içinde bilemiyorum dediğiniz gibi olabilir tabii.
  • gtx 1650'li hp laptop baya iyi fiyata satılıyor şuan

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    yorumlarda aslında geri durduracak cevaplar mevcut. "cızırtı yapıyor, sesli vs şeklinde." bilgisayar parçalarınız sizin için önemli ise güç kaynağını böyle şaka gibi marka modellerden almayın. elektriğin sabit ve gürültüsüz(ses gürültüsü değil, akımın ve voltajın stabilitesinden bahsediyorum) verilmesi komponentlerin ömrü için gerçekten çok önemli. yükü uzun süre taşırken aşırı ısınmadan kapasitörün bir spike'ı ile her şeyi mahvolabilir. en azından 80+ sertifikasına sahip olabilecek seviyede olsun. para varsa aşağıdaki listedekilerin tier b ve üstü olsun. resmen evladiyelik bir parça çünkü. (ben sistem parçası güncelliyorum diyenler için)

https://linustechtips.com/main/topic/1045610-old-new-psu-tier-list/

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

yorumlarda aslında geri durduracak cevaplar mevcut. "cızırtı yapıyor, sesli vs şeklinde." bilgisayar parçalarınız sizin için önemli ise güç kaynağını böyle şaka gibi marka modellerden almayın. elektriğin sabit ve gürültüsüz(ses gürültüsü değil, akımın ve voltajın stabilitesinden bahsediyorum) verilmesi komponentlerin ömrü için gerçekten çok önemli. yükü uzun süre taşırken aşırı ısınmadan kapasitörün bir spike'ı ile her şeyi mahvolabilir. en azından 80+ sertifikasına sahip olabilecek seviyede olsun. para varsa aşağıdaki listedekilerin tier b ve üstü olsun. resmen evladiyelik bir parça çünkü. (ben sistem parçası güncelliyorum diyenler için)

https://linustechtips.com/main/topic/1045610-old-new-psu-tier-list/
    Hocam dediğinde çok haklısında tier b dekilere göz attım 700 den aşağı yok maalesef şimdi o classtan bir psu alsam ekran kartına para kalmıcak 1 ay sonraya ertelemem gerekicek sistemin tamamlanmasını

• Aynısının 512 ssd li ve Windows sürümü 4199 Amazon’da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.