Şimdi Ara

Bilgisayar Dünyasında %22 indirim [Hepsiburada] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
7
Favori
27.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Herhangi bir bilginiz var mı bu PC ile ilgili iyi veya kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Benim bildiği o ben hep gün içerisinde araştırdım yanılabilirim ama fiyat olarak alınabilecek en iyi ürünlerden biri
    Volkan Oyun Kuvvetleriyoutube
    EKONOMİK FİYATLI OYUNCU KASASI! MSI MAG VAMPIRIC 010M İNCELEMESİ
    https://www.youtube.com/watch?v=eaNDl6byp6U
    bakmadıysanız bu videoyu inceleye bilirisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EjderLefLef

Benim bildiği o ben hep gün içerisinde araştırdım yanılabilirim ama fiyat olarak alınabilecek en iyi ürünlerden birihttps://www.youtube.com/watch?v=eaNDl6byp6U bakmadıysanız bu videoyu inceleye bilirisiniz.
    simdi izledim , daha nolsun tam istedigim gibi piyango gibi cıkmıs karsıma
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun o fiyata everest kasa satıyorlar :D önde fan yok onu alıp takarsanız iyi olur videoda da söylemiştir o fanların rgp olmasınada gerek yok içeride kalıyor nasıl olsa uygun fiyatlı fanlar taksanız yeterli olacaktır.
  • Havale ile ödemeyi kapatmış mı hepsiburada?
  • BU MSI b450 Tomahawk ana kartında "En geç 23 Aralık Pazartesi günü kargoda" diye bir olay var. Tam satın alacaktım vazgeçtim. Ürünü 1 ay sonra yollama hakları var mı? Umarım yazım hatası falandır.

• Kartta yer kalmadı, bu alışveriş kredisi tam olarak ne oluyor? Bize fazla girermi yoksa aldığım fiyatı mı ödeyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

850 liraya aldım düştükçe düşüyor mübarek oyun kodunun satışıyla bu paraya geldiydi.Sistemi topladım 2900 e şimdi toplasam 2500 e toplanıyor.Vay arkadaş

Alıntıları Göster
    Çoluk çocuk için alınır da kendin oyun oynuyorsan alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaya_es kullanıcısına yanıt
    ben de bu makineyi aldım, geçen hafta 3000 TL'ydi iyi fiyat diye düşündüm ama bugünü bekledim. iyi ki beklemişim. Aynı fiyata Ryzen 5'li acer var, bunu iptal edip onu mu alsam diye düşünüyorum sadece.
    Ama kasa olarak bu Acerdan iyi gibi
  • hatasız kul H kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz ürünün linki var mı hocam ?
    Ben evde basit oyunları oynayıp cs 1.6 gibi bide televizyona bağlayıp film, dizi vs izlemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrth87

özellikle monitör ve ekran kartı takip ediyordum. bu samsung monitör mesela 690 lira düşmüş geçen baktığım fiyatına göre.

https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-1ms-144hz-display-2xhdmi-freesync-2-hdr600-qhd-curved-qled-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=Hepsiburada

Ben cfg73 olanimi kullaniyorum 1080p efsanw bu hem 2k hem de hdr var alirsan uzulmezsin valla.

• kaya_es kullanıcısına yanıt
    bununla:

bunun arasında kaldım:

fiyatlar aynı. asusun işlemci daha iyi gibi ama kasası biraz kaba ve ağır. bilemedim ben de

bende ryzen 7 lisini 3000e aldim bu ikisi kafami karistirdi

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Ryzen 7 linin ekran kartı paylaşımlı yalnız..

Lenovo'nun kasası daha cazip geldi onu alacağım sanırım

• G502 hero se 336 lira kaçırmayın bence

• Rx 5700 XT Nitro + almaya karar verdim. Psu olarak Sharkoon 650W 80+ Gold alıcam 465 lira. Bir tek kasa kaldı. Tavsiye var mı ? Bütçeyi yeterince zorladım çok pahalı bir şey bakmıyorum.

• Arkadaşlar merhaba ilk defa bilgisayar topladığım için haliyle ilk defa bu indirim dönemlerinde alışveriş yapmış oldum. Hepsiburada'dan 3 parça bileşen temin ettim 2'si Hepsiburada'dan 1'i başka bir HB mağazasından.

Ürünlerin kargolanma tarihi 27 Kasım, teslimat tarihi 5 Aralık gibi 13 gün sonrayı gösteriyor.

Kampanya dönemlerinde bu hep olur büyük ihtimalle evet fakat bu farkın kısalması şansı var mı yoksa hangi gün yazdılarsa o gün mü teslimatlar gerçekleşir? Böyle bir ihtimal var mıdır onu merak ettim.
  • Klavyelist kullanıcısına yanıt
    Orada yazanları en geç tarih olarak düşüncen.
  • Klavyelist kullanıcısına yanıt
    pierre cardin 15 gün sonrası dediği ürünü, aynı gün kargoladı. en geç kargolanma tarihi olarak düşün.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.