Şimdi Ara

Bilgisayar fanı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce bilgisayar fanı çalışıyordu hatta fazlasıyla bende içi tozlanmıştır diye saç kurutma makinesiyle soğuk ayarda hava çıkan ve giren yerden içeri hava verdim (bunları yaparken bilgisayar kapalıydı ve içini açmamıştım delikten vermiştim) sonra bilgisayarı çalıştırdım fan çok sesizdi normalde bayağı ses çıkarıyordu bende aidata extreme edition diye bi program vardı onu açtım fan 100 rpm de çalışıyor normalde 4000 leri geçerdi bilgisayarı biraz zorliyim dedim yine 100 rpm fandan hiç ses gelmiyor çalışıyormuda bilmiyorum işlemci fan çalışıyorken 70 dereceyi geçiyodu şimdi ne olur allah bilir lütfen yardım

bilgisayar laptop markası ASUS F3Eseries

• quote:

Orijinalden alıntı: btburak

Arkadaşlar az önce bilgisayar fanı çalışıyordu hatta fazlasıyla bende içi tozlanmıştır diye saç kurutma makinesiyle soğuk ayarda hava çıkan ve giren yerden içeri hava verdim (bunları yaparken bilgisayar kapalıydı ve içini açmamıştım delikten vermiştim) sonra bilgisayarı çalıştırdım fan çok sesizdi normalde bayağı ses çıkarıyordu bende aidata extreme edition diye bi program vardı onu açtım fan 100 rpm de çalışıyor normalde 4000 leri geçerdi bilgisayarı biraz zorliyim dedim yine 100 rpm fandan hiç ses gelmiyor çalışıyormuda bilmiyorum işlemci fan çalışıyorken 70 dereceyi geçiyodu şimdi ne olur allah bilir lütfen yardım

bilgisayar laptop markası ASUS F3Eseries

Saç kurutma makinesi tozları içeri itmiştir ve temizlemek için yeterli olmaz. Bilgisayarı kapatın Fan deliklerine kuvvetlice üfleyin tozlar dışarı çıkacaktır. Eğer fana takılan şey çıkarsa sorunsuz çalışabilir.

Bütün kuvvetinizle üfleyin aman dikkat eliniz yüzünüz toz olabilir.

• sorun düzeldi :D bilgisayarın içini açıp ince bişeyle fanı çevirdim. Bu sesi özlemiştim vınnnnnnnnn vınnnnnnnnnn :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1HERO -- 22 Eylül 2012; 17:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: btburak

sorun düzeldi :D bilgisayarın içini açıp ince bişeyle fanı çevirdim. Bu sesi özlemiştim vınnnnnnnnn vınnnnnnnnnn :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.