Bilgisayar normal açılıyor. Windows yazısıyla altaki çubuk doluyor işte ardından şifre ekranı geleceğine ekran baya bi siyah kalıyor 1-1 bucuk dakika kadar sonradan sifre ekranı geliyor. Daha önce böyle bir sorun yaşamış biri varsa yardım edebilir mi?Teşekkürler şimdiden..!
quote:
Orijinalden alıntı: eren1meren
Bilgisayar normal açılıyor. Windows yazısıyla altaki çubuk doluyor işte ardından şifre ekranı geleceğine ekran baya bi siyah kalıyor 1-1 bucuk dakika kadar sonradan sifre ekranı geliyor. Daha önce böyle bir sorun yaşamış biri varsa yardım edebilir mi?Teşekkürler şimdiden..!
temiz bir format zamanı gelmiş te geçiyor bile... :) kesin çözüm format yardımcı çözüm = başlat/çalıştır/msconfig/başlatma-hepsini seç kapat...
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli
quote:
temiz bir format zamanı gelmiş te geçiyor bile... :) kesin çözüm format yardımcı çözüm = başlat/çalıştır/msconfig/başlatma-hepsini seç kapat...
Aslında format yeni açıldı kardeşim oyun oynamak için birşeyler yaptı ama ne yaptı hala öğrenemedim. Msconfig ayarlarını coktan yaptım ama fayda etmedi.
quote:
Aslında format yeni açıldı kardeşim oyun oynamak için birşeyler yaptı ama ne yaptı hala öğrenemedim. Msconfig ayarlarını coktan yaptım ama fayda etmedi.
Alıntıları Göster
Win 7 Kullanıyorum aynı şey bende de oluyo. Renkler geldikten sonra şifre kullanıcı seçme ekranında 1 2 dk Lütfen Bekleyiniz... yazıyor formatta 1 ay önce felan atıldı bende çözemedim kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet_ilbey
Win 7 Kullanıyorum aynı şey bende de oluyo. Renkler geldikten sonra şifre kullanıcı seçme ekranında 1 2 dk Lütfen Bekleyiniz... yazıyor formatta 1 ay önce felan atıldı bende çözemedim kardeş.
Alıntıları Göster
Başka yolu yok Temiz bir Format bilgisayarın özellikleri düşük mü sistem ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: aratcankut
Bende yazı cıkmıyor sadece mause simgesi var o kadar Bende yazı cıkmıyor sadece mause simgesi var o kadar karanlık arka plan. 4gb ram-i5-1gb ekran kartı laptop asus
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aratcankut
Bende yazı cıkmıyor sadece mause simgesi var o kadar Bende yazı cıkmıyor sadece mause simgesi var o kadar karanlık arka plan. 4gb ram-i5-1gb ekran kartı laptop asus
Alıntıları Göster
sistemin iyi gibi bence format at veya virüs taramasından geçir
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet_ilbey
sistemin iyi gibi bence format at veya virüs taramasından geçir
Alıntıları Göster
Şimdi adını unuttumda bu siyah arama yerine birşey yazıyorsun siyah bi ekran geliyor pencereyle oraya direk kod girebiliyorsun bi adı vardı onun unuttum şimdi her neyse görev yönetcisi özellikle açamadığında o virüslerde bu siyah ekran gibi bi virüs programı vardı öyle siyah ekranda tarama yapıyor bayada iyiydi adını biliyor musun? Baya bi dağıttım inş anlatabilmişimdir :)
quote:
Şimdi adını unuttumda bu siyah arama yerine birşey yazıyorsun siyah bi ekran geliyor pencereyle oraya direk kod girebiliyorsun bi adı vardı onun unuttum şimdi her neyse görev yönetcisi özellikle açamadığında o virüslerde bu siyah ekran gibi bi virüs programı vardı öyle siyah ekranda tarama yapıyor bayada iyiydi adını biliyor musun? Baya bi dağıttım inş anlatabilmişimdir :)
Alıntıları Göster
Combofix dene derim
quote:
Orijinalden alıntı: JorWix
Combofix dene derim
HE combofix eyw :D
quote:
quote:
Combofix dene derim
Alıntıları Göster
combofix kullan, güncellemeleri kapat ve virüs programın stabil bir program olsun. her antivirüs programı açılışta ve kapanışta kısmen bekleme yaptırır. bazıları çok bekletir. ama pentium 4 sistemelere artık pek güvenmiyorum. eski sistemler ve kurduğumuz programlar yeni. her türlü arada fark var. temiz format diyorlar ya o bile çözüm etmez. sen aynı programları kullanmaya devam edersen formatla işin içinden çıkılmaz. RAM bile 667 mhz. Bence sistemi yenilemelisin. Demesi benim için kolay ama senin için zor olabilir tahmin edebiliyorum ;)
quote:
quote:
Combofix dene derim
Alıntıları Göster
Combofix olabilir bahsettiğiniz program.
quote:
quote:
Combofix dene derim
Rica ederim
quote:
quote:
quote:
Combofix dene derim
Rica ederim
Alıntıları Göster
sadece sistemi kurmak için ek olarak bir en az 64 gb lik bir ssd disk alabilirsin, anakartın sata 3 desteklemese bile bu ssd ile farkedilir bir performans sağlayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper81
sadece sistemi kurmak için ek olarak bir en az 64 gb lik bir ssd disk alabilirsin, anakartın sata 3 desteklemese bile bu ssd ile farkedilir bir performans sağlayabilirsin.
Alıntıları Göster
başlangıçta açılan program sayısını azalt
eren1meren
kullanıcısına yanıt
avg pc tune up yükle program içinden 2. sekmede ön bellek temizleyicisi ve birleştiricisini yap hızlanır açılışın
quote:
Orijinalden alıntı: ChuqLuck
avg pc tune up yükle program içinden 2. sekmede ön bellek temizleyicisi ve birleştiricisini yap hızlanır açılışın