Şimdi Ara

Bilgisayar hakkında aptallığım,yorumlarınızı bekliyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,anakartımda oluşan bir problemle ilgili saat gece 2 civarlarında bilgisayarı tamamen parçalara ayırdım. Tamamen topladım,en son üst kapağı da taktım. Sıra geldi klavyeyi geri takmaya. Klavyenin soketini takıyorum ama üstüne bağlanan siyah damağı bilirsiniz. Soketi anakarta sabitler. Artık nasıl bir kafa karışıklığı bilemiyorum soketin altına onu taktım geçirmeye çalışıyorum olmuyor,bantlıyorum bilmem ne yapıyorum olmuyor. Sinirlendim takmadım soketi yaklaşık 2 saattir harici klavyeyle kullanıyordum bilgisayarı sinirden. Az önce böyle bi aydınlanma geldi yukardan,oğlum dedim kendi kendime damak alta mı takılır lan ? 2 dakika önce damağı üste taktım ve klavye çalışmaya başladı.
    KISSADAN HİSSE : Gece iş yapmayın hocam,beyne cidden kan gitmiyor.

• Tmm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soket ne? Damak ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khan Aitmatov kullanıcısına yanıt
     Bilgisayar hakkında aptallığım,yorumlarınızı bekliyorum !

Hocam resimdeki mavili kısım soket,siyah olan yer damak. Terim olarak kullanmadım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abajur Adam -- 6 Eylül 2015; 4:04:20 >
  • Tebrikler

• sen ne diyon olum;
    yasemin adinda bi kiz vardi 2 sene once baya iyidik her gun iyigeceler mesaji gunaydin mesaji atardik sevgili gibiydik. gecenin 3'unde aklima teklif etmek geldi.kabul eder 99 dedim sms yollayacaktim iste bu arada ekran kucuk biraz tefonun neyse yazdim seni seviyorum filan diye paso guzel soz alici kismina yasemin yerine dayim yasine yasin d. yaziyordu yolladim salak kafam bilmiyorum ama yatip uyudum.kizdan cevap gelmedi sabah oldu disariya bakkala ciktim ileride dayimi gordum seslendo dayimin dedigi sey su"bana boyle duygular besledigini bilmiyorum yegen"(telefonu gosterdi) ulan ben sok ben vefad 3 ay tum sulale kafa buldular kuzenim yazicidam cikarip cerceveletti hatta gelmis anakart diyorsun olm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi bu vakitlere kalmamak lazım artık. Kıza da diyeceksin 65 yaş üstü gibi saat 10da yatış.
  • Sonra o akla gelen an çok güzel değil mi vahiy iniyor sanki beni çok mutlu ediyor

• Cidden filmlerdeki gibi kendi kendime "lan ? lan ? nasıl lan ?" dedim böyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.