nod32 çok iyi bir sistem koruması sağlamıyor dostum. eğer virüsü silmeyi başardıysa birşekilde sistem geri yüklemesi yapabilir.
kızma haa komutan
saygılar
Yok, bu temp2 çok tehlikeli bi virüs... Bilgisayarıma format atmama rağmen yinde de gitmemişt. Sistem geri ykleme işe yaramaz, çünkü temp2 bir sistem dosyası değil, bir virüs. Yani arkadaşın bilgisayarda virüs halen daha cirit atıyor
Nod32 yi önerdim, çünkü daha önce bu virüsü nod32 ile silmiştim. Eğer elinde başka bir virüs programı varsa onu da deneyebilir ama garanti çözüm NOD32
Kızıyorum bak
bildiğim en iyi anti-virus programı nod 32 ama bazı zamanlar oda bulamıyor
arkadaşlar sistemi defalarca yeniden yükledim fakat her yüklemeden sonra temp2 hatasını vermeye devam etti ben sorunun harddisteki bir virüsten kaynaklandığını düşünüyorum ve bu virüsüde antivürüs proğramları ile çözemedim son çözüm olarak harddiski tümden silmek geldi aklıma ama arşivim çok büyük olduğu için bu yöntemi uygulayamıyorum. ama msconfig kullanarakta bir çözüm bulmaya çalışacam.
saol hocam msn mi vereyim birkaç sorum vardı da8.8e@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme