Şimdi Ara

Bilgisayar hiç bir tepki vermiyor neden olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende eski bir sistem var bir akşam normal bir şekilde kullanıyordum fakat sabah açmak istediğimde ise çalışmamaya başladı, işin ilginç yanı hiçbir tepki yok ne fanlarda ne başka bir yerde sanki elektrikler kesikmiş gibi hiç güç almıyor neden olabilir acaba yorumlarınızı bekliyorum psu'yu kabloyla kısa devre yapmaktan biraz korkuyorum diyebilirim, psu'da iki çıkış var psu'yu elektriğe bağlıyorum monitör-kasa arası kabloyla deniyorum monitör çalışıyor bu psu'nun sağlam olduğunu göstermez mi bunu'da merak ediyorum.hepinize şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi private_dawn -- 12 Ocak 2013; 14:46:58 >

• Bahsettiğiniz şey güç kaynağının tam olarak sağlam olduğunu göstermez. Güç kaynağınız arızalanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slypent

Bahsettiğiniz şey güç kaynağının tam olarak sağlam olduğunu göstermez. Güç kaynağınız arızalanmış olabilir.

ne yapmamı önerirsiniz kısa devre'mi yapıp denemem lazım hani şu yeşil ve yanındaki siyah kabloyu birbirine değdirme olayını bir sorun çıkar mı bu şekilde denersem
  • Bizim bir arkadas kasaya şerit led baglamıstı, gücü psu dan cekti calısmadı. Yan keskiyle kabloları aynı anda kesince olan oldu, ekran kartı falan yandı bence öyle birşeye kalkışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enemy[AH-60]

Bizim bir arkadas kasaya şerit led baglamıstı, gücü psu dan cekti calısmadı. Yan keskiyle kabloları aynı anda kesince olan oldu, ekran kartı falan yandı bence öyle birşeye kalkışma

tamam şimdi tam korktum işte başkaları o şekilde deniyor sorun olacağına pek ihtimal vermiyorum ama yinede sizlere danışmak istedim bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: private_dawn

quote:

Bahsettiğiniz şey güç kaynağının tam olarak sağlam olduğunu göstermez. Güç kaynağınız arızalanmış olabilir.

ne yapmamı önerirsiniz kısa devre'mi yapıp denemem lazım hani şu yeşil ve yanındaki siyah kabloyu birbirine değdirme olayını bir sorun çıkar mı bu şekilde denersem

Sakın kısa devre yapmayın. Başka bir güç kaynağı ile deneme imkanınız varsa deneyin ve bilgisayar sorunsuz çalışıyosa bir tane güç kaynağı alırsınız.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: private_dawn

quote:

Sakın kısa devre yapmayın. Başka bir güç kaynağı ile deneme imkanınız varsa deneyin ve bilgisayar sorunsuz çalışıyosa bir tane güç kaynağı alırsınız.

Kolay gelsin.

başka güç kaynağıyla denedim bu seferde görüntü vermiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.