Şimdi Ara

Bilgisayar hiçbirtürlü açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Boost 400w psu
    Intel 2.66ghz işlemci
    Msi motherboard anakart
    Nvidia geforce 9500 ekran kartı
    Samsung 160gb hdd
    Parçalarına sahip bir Bilgisayar
    Sorunum;
    Açılışta yanıp sönen - (tire) ekranından sonra siyah ekran gelip yeniden başlaması. Ara sıra windows normal olarak başlat ve başlangıç sorununu onar seçenekleri geliyor girince aynen siyah ekran verip yeniden başlıyor biosa giriyor ama 2 3 dk sonra donuyor onun haricinde genel olarak yeniden başlıyor.
    Değiştirdiğim parçalar;
    Powersupply,Ekran kartı,Hdd,Ram,Psu
    Geriye sadece anakart ve işlemci kalmıştı bu gün amd anakartı taktım benim işlemci uymadığı için uyumlu işlemci taktım. Normal şekilde açıldı sorunun hangisindr olduğunu çözemedim Anakarttamı İşlemcidemi yardımınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cpu soğutucunun yerine oturduğundan emin misin
  • Önereceğim en basit şey CPU fanını takmadan PC'yi çalıştırıp işlemci ısınıyor mu diye elinizle kontrol etmeniz olabilir. 5 saniyeden fazla tutmayın elinizi. Isınma varsa CPU'nuz çok büyük ihtimalle sağlamdır. Onun haricinde bip sesi duyuyor musunuz bilgisayar açılırken? Anakarta takılı bir speaker varsa mutlaka bir ses duyarsınız. Hiç duymuyorsanız zaten anakarttadır problem. Bu ses hataya ve anakart modeline göre değişebilir. "Beep code" denir buna. Örneğin ASUS'un sayfasında şöyle bir tablo var.https://www.asus.com/support/faq/1029959
  • İşlemci isiniyor evet, ısınmasından kaynaklı değil yeniden başlatma sıvı soğutma ile denedim (10° geçmiyor) yine aynı problem oldu. Anakartta problem olunca böyle belirti gösterir mi yardiminiz icin teşekkürler

• harddisk arızalı olabilir...
    flaş bellekten çalışan işletim sistemi var...
    windows-pe deniyor...
    onunla bilgisayarı açıp deneyin...
    harddisk sorunu varsa açığa çıkar...
  • Windows'u tekrar kurmayi deneme sansin var mi ?

Harddisk'in.baska.bir.pcden windows kurulumu geldi ?

• Farklı harddisk denendi dostum. Onda sorun olmadığı çözüldü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.