Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle ama kullanımı kolay dağil. Ubuntu arayüz kolay gibi uzun süre güncel sürümleri denedim ama hep bir şey eksik kalıyor gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 1 Mart 2017; 0:42:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003, fifa 98
  • 2000 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam ilk oyununda nfs 2 idi 97 yılında çıkan dinozor falan kullanıyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Fifa 98 çok iyidi. Joystik+Klavye+Fare 3 kişi oynardık :) Zamanının iyi oyunlarından.

• 2006-2007
    M E T İ N 2
  • Tanımaz Olaydım O Değilmi Beni Cünebet Bırakan

• Ama küçüktüm hocam , 98 doğumluyum da pek anlamasam bile oynar zevk alırdım, hala hatırlıyorum oynadığım zamanları, o atmosferi, daha küçücük çocuktum neyin atmosferinden zevk aldıysam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

Bilgisayar ile ilk tanismam 1999 du. İnternet kafeye giderdim yaş 8 daha. oynadığım ilk oyun ise Midtown Madness tı. Kafe sahibi Onur abi bide şifre yazardı durmadan mektup fışkırdı arabada. Zaten İngilizce hak getire. Girdiği adımları ezberledim. ondan sonra neredeyse 2003 e kadar gitmedim kafeye. Evdekiler kızıyordu. 2003 te tekrardan gitmeye başladım. FIFA 2003, CS 1.5, yine Midtown Madness 2 oynardım. Evdekiler baktı sermayeyi internet kafeye yatıriyordum 2006 da eve bilgisayar aldılar. o zamanın parası 900 TL'ye 256mb ram 128 MB atı x250 ekran kartı, p4 islemci,80 GB hdd özellikli kasa toplandı. dönemine göre yine geride kazaydı. nfsu2 800x600 De oynardım. Ama şunu söyleyeyim o kasada oynadigim FIFA 05,fifa06,fifa07nin verdiği zevki anlatması çok zor. Eve internet 2007 De girdi. ocak 17 De. hiç unutmam. Sonradan internette dolaşan dolaşa birşeyler kaptik kendi kasamizi kurduk. Ama buyudugumuze midir yoksa teknoloji çok geliştiği için midir ilk zamanki zevki alamıyorum. Üniversite zamanında deli gibi Assasins Creed oynamisimdir. Sonrasında hiçbir oyunu tam oynamadım desem yeridir. Şimdi işte arada arkadaşlarla pes 13,16,17 falan acar oynarız.

Midtown Madness çok sevdiğim oyundu lakin hiç bilgisayarıma yüklemek nasip olmadı. Ben genelde VW Beetle ile bir rampa vardı nehir üstünden atlamalıydı herhalde hatırladığım kadarıyla işte oradan atlardım

• Kendi bilgisayarımla 1999'da ilkokul 2. sınıfa giderken tanıştım. Bilgisayarın yanında Age of Empires II, Star Wars Episode I - The Phantom Menace & Star Wars Episode I: Racer & Star Wars: Pit Droids oyunları hediye gelmişti. Bilgisayar eve geldiğinde ilk olarak Star Wars Episode I - The Phantom Menace oyununu açmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Tabi bu Star Wars oyunlarının isimlerini hatırlamıyordum, konuyu görünce merak edip internetten yaklaşık yarım saatlik araştırma sonucu buldum.

Bir arkadaşımın bilgisayarı vardı kendi bilgisayarımdan önce tanıştığım. İlk tanışmam 1998 oluyor. Tabi bu bilgisayarda oynadığım ilk oyun neydi hatırlamıyorum.

Konu sahibine teşekkürler, oyunları hatırlayınca baya nostalji yaşadım.

• 2002 diyebilirim. Morrowind ve 2002 world cup oyunu vardı. Kafasında yıldız olan ateş çıkartıyordu falan. Hey gidi hey..
  • 2002 ya da 2003te babam almisti. Mafia ilk oynadigim oyundu. Simdi koca seriyi ne hale getirdiler

• 2002 de tanistim ilk oyunumu 2007 de oynamistim duke nukem manhattan projectti
  • 95 yada 96 yiliydi sanirim.Yatik kasa ibm vardi enistem disketten supaplex yuklemisti.Onu oynardim paso 2-3 sene sonra da atariden goal 3 oynardim gun asiri.Sonra playstation 1 geldi onda da tarzan, premier league stars, tekken 3 oynayarak gecirdim cocukluk yillarimi :D
  • Moha ve underground

• Benimki sallama değil 1986'da 9 yaşındayken tanıştım ilk bilgisayar commodore 64, ilk oyunum (ya da oyunlarım desem daha doğru olur) river raid, astec challenge, barbarian, impossible mission vs vs adlarını hatırlayamıyorum ama hiç bilgisayar oyunu oynamam yani en son 1990-1991 gibi oynamışımdır. Oyundan sayarsanız yıllarca online poker oynadım o ayrı.
  • lostplanetp kullanıcısına yanıt
    O zaman alternitf pek yoktu, bilgisayarın zor ulaşılması bir çok şeyi yapabildiğiniz tek alet olması o nu çok değerli hale getiriyordu. Disketin çıkardığı ses bile değerliydi be sağlamlığı kafanın okuma sesinden anlaşılıyordu

• 2003 Revolt.

• 98 99 falandı herhalde, jazz jackrabbit oyununu hatırlarsınız komşuda onu oynamıştım. Bi de o zamanlar super marionun bilgisayar için olan bi versiyonu meşhurdu. Onu da oynamıştık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antiretro kullanıcısına yanıt
    Volfied olabilir mi? İlk oyunlarımdan biri buydu benimde. Bi de Midtown Madness

• ilk bilgisayarım üniversiteye geçince oldu sene 2014

ilk bitirdiğim oyunum da skyrim di

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.