Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar ile ilk tanismam 1999 du. İnternet kafeye giderdim yaş 8 daha. oynadığım ilk oyun ise Midtown Madness tı. Kafe sahibi Onur abi bide şifre yazardı durmadan mektup fışkırdı arabada. Zaten İngilizce hak getire. Girdiği adımları ezberledim. ondan sonra neredeyse 2003 e kadar gitmedim kafeye. Evdekiler kızıyordu. 2003 te tekrardan gitmeye başladım. FIFA 2003, CS 1.5, yine Midtown Madness 2 oynardım. Evdekiler baktı sermayeyi internet kafeye yatıriyordum 2006 da eve bilgisayar aldılar. o zamanın parası 900 TL'ye 256mb ram 128 MB atı x250 ekran kartı, p4 islemci,80 GB hdd özellikli kasa toplandı. dönemine göre yine geride kazaydı. nfsu2 800x600 De oynardım. Ama şunu söyleyeyim o kasada oynadigim FIFA 05,fifa06,fifa07nin verdiği zevki anlatması çok zor. Eve internet 2007 De girdi. ocak 17 De. hiç unutmam. Sonradan internette dolaşan dolaşa birşeyler kaptik kendi kasamizi kurduk. Ama buyudugumuze midir yoksa teknoloji çok geliştiği için midir ilk zamanki zevki alamıyorum. Üniversite zamanında deli gibi Assasins Creed oynamisimdir. Sonrasında hiçbir oyunu tam oynamadım desem yeridir. Şimdi işte arada arkadaşlarla pes 13,16,17 falan acar oynarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2001 ilk oynadığım oyun cs 1.5. Oklarla ilerleyip havaya ateş ediyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dangerous dave.

• İlk defa 2015 yılında tanıştım bilgisayarla. İlk oyunum GTA V di.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Hocam çok hızlı girmişsiniz be

• tam emin degilim ama 2004 olabilir. ilk oyunum da super mario

kendi bilgisayarim degildi

• hsyncb15 kullanıcısına yanıt
    Aynen. O zamanlar çoğu kişide bilgisayar yoktu herkese hava atardım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2002 sanırım gta ile 😂 abilelerimiz giveusetank yazardı ne sevinirdik 😂

• 1363de
  • 99'da tanışmıştım ve ilk oyunum hugoydu ve kitliyordu pc hey gidi günler hey.
  • Sene 99 babamın ibm bilgisayarında floppy diskte bir çeşit yılan oyunu oynamıştım. 2.oynadığım raiden 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 28 Şubat 2017; 22:28:32 >
  • Fifa 6 ilk olarak uzun uzun oynadığım oyun olabilir. Mayın tarlası da ilktir.

• 5-6 yaşlarında tanıştım. Looney Tunes sitesinden çizgi film karakterlerinin oyunlarını oynuyordum. Okuma yazma bilmiyordum, o sitenin ismini yazmayı öğrenmiştim, bilgisayarı açınca hep oraya giriyordum. Basit internet oyunları dışındaki ilk oyunum 2. veya 3.sınıfta oldu. Spider-man 2 o da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 28 Şubat 2017; 22:38:48 >
  • İnternet Cafe'de Fifa 99, 2000 oynardım. Çok güzel günlerdi.

• İlk tanışmam 2008 yılında oldu, o yıllarda bir tane komşum vardı bana silkroadı öğretmişti, tabi o zamanlar bizde pc ve internet yoktu(hâla internet yok telefonun 5 gb internetini yettirmeye çalışıyorum). Ben de silkroad oynamak için komşuma gidip duruyodum küçük bir tane de laptopları vardı onu ben alıyodum arkadaş ta büyük pc den giriyodu beraber oynuyoduk. 2010 yılında dayım saolsun ilk bilgisayarım o zaman oldu, babama kalsak 2013 e kadar olmayacakmış herhalde. Pc ye yüklediğim ilk oyun warcraft 3 tü

• lk aldığım PC İBM di sanırım. 80186 işlemcili 16KB RAM Vardı.

Sonra 286 , sonra 486 dx 100 işlemcili makine aldım.

Ondan sonra P1 ve P2 işlemcili bilgisayarlarım oldu. Sonra P3 ve P4 işlemcili PC ler aldım.

En son P4 i7 980 Black almıştım hala değiştirmedim o işlemciyi 1. nesil olmasına rağmen canavar gibi

İlk oynadığım oyun muhtemelen Prehistorik 2 isminde bir oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 28 Şubat 2017; 22:55:18 >
  • 2005 2006 wolfestein ve beach head 2002 oynuyordum :D

• İBM vardı ya sanırım 2003-2004 senesiydi. Mario da ilk oyundu sanırım. Disketle atmıştık sankim hey gidi...

• Babamın arkadaşının oglunda sanırım ibm in pc si vardı hani kasa kısmı monitörün altında yatay şekilde duran rengi beyaz olan pc . En çok aklımda kalan marioydu çünkü birtek onu oynayabiliyordum wolfesteinde vardı ama babamın arkadaşının oğlu bile zar zor oynuyordu . Sadece izlemesi bile inanılmaz keyifliydi şimdi ise son seviye grafikli oyunları devasa ekranda ultra akıcılıkta oynasam bile gram keyif alamıyorum.

• 2008 de ilk bilgisayar alınmıştı eve mark ile alınmıştı taksitle. Gelir gelmez arkadaştan yalvar yakar gta vice city cd si almıştım gelen bilgisayarcıya kurdurtmuştum ilk açıldığında ne sevimiştim bir daha yaşayamadım o duyguyu hey gidi günler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.