Şimdi Ara

Bilgisayar İlk Ekranda Kalıyor [ ÇÖZÜLDÜ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayara Win7 format attıyordum.Pc resetlenmiş işte.Sonra ilk ASUS ekranında kaldı.Harddiskin kablosunu çıkarıp taktım.Bios pilini çıkarıp taktım işlemedi yine.

BİOS'a giremiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Şuan laptoptan giriyorum.

EDİT: HDD söküp taktım hala sorun devam ediyor.

EDİT: Çözüldü çözümünü vereyim.

Anlatayım;
    Anakart , ekran kartı vs. üzerindeki jumperları çıkarıp tekrar taktım.Bios pilinide çıkarttım.Daha sonra geri taktım.
    Açılırken TAB tuşuna bastım American Megatrends kısmını açtım yani.Anakarta takılan harddisk kablosunu çıkarttım.Bios'a girdim.Load setup yaptım.Cdyi yerleştirdim.Exit & Load yapıp çıktım.F8 bastım.Sonra işte format attım...

Herkese emekleri için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maize -- 27 Eylül 2013; 18:23:53 >

• Bİos pilini çıkar 5 dakika bekle oyle bir dene...
  • soyle demişler ....

Klavye bios ekranıyla değilde windows la birlikte başlıyorsa biosa girebilmen imkansız... Benimde Logitech marka klevyem var oda öyle windowsla başlıyor o yüzden biosa girmek için 2 yöntem var...
    Yöntem 1:
    PS2 girişli bi klevye olacak ps2 ya bağlayıp biosa girişi o klevyeyle yapacaksn...
    Yöntem 2:
    usb to ps2 çevirici aparat alacaksın o aparatı pc nin ps2 girişine takıp klevyeni oraya bağlayacaksın...
  • tekrar format atamıyor musun başka bir işletim sistemi kurabiliyorsa kur derim belki hatalı kurulmuştur.
  • Hocam hdd isigi surekli yaniyor mu? Ayni sorun bendede var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar format atamıyorum çünkü ilk ekranı geçmiyor.hdd ışığı yanmıyor.bios pilini çıkarıp taktım geri olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maize

Bilgisayara Win7 format attıyordum.Pc resetlenmiş işte.Sonra ilk ASUS ekranında kaldı.Harddiskin kablosunu çıkarıp taktım.Bios pilini çıkarıp taktım işlemedi yine.

BİOS'a giremiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Şuan laptoptan giriyorum.

EDİT: HDD söküp taktım hala sorun devam ediyor.

Baştan bütün sürücülerü biçimlendirin yeniden bölüm oluşturarak tekrar format atın bendede aynısı oldu öyle yapabildim anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 23 Eylül 2013; 14:54:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tekrar format atamıyorum çünkü ilk ekranı geçmiyor.hdd ışığı yanmıyor.bios pilini çıkarıp taktım geri olmadı.

imzamdaki win7 anakonusundaki maxblast4 ü yap o da olmuyorsa hdd mefta
  • kardeşlerim masaüstüne gelemiyorum.ilk ekranda kalıyor diyorum format at diyorsunuz şunu indir diyorsunuz.
  • günceldir.
  • Sorun devam ediyor.
    Şuana kadar : Jumperi çıkarıp taktım , HDD söküp taktım , bios pilini , ekran kartını , rami , cd-rom kablolarını çıkarıp taktım malesef olmadı.

HDD sorun yok daha yeni diğer bilgisayarda çalışıyoR.
  • Anakrt da bios flashback gibi özellik varsa :/

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

Anakrt da bios flashback gibi özellik varsa :/

biraz anlatır mısınız?
  • güncellll....
  • Maize M kullanıcısına yanıt
    Galiba senin anakart Perte çıkmış bu yaptıklarında ise yaramıyorsa ne yapılabilir başka bilemiyorum.

• anakart yeni başka bir yerde denettim.çalışıyor.hdd çalışıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

Anakrt da bios flashback gibi özellik varsa :/

biraz anlatır mısınız?

Usb e bios programini atip, anakart üzerindeki butona basılı tutup bios updatelemek için.
    Anakart marka model ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 26 Eylül 2013; 17:41:14 >
  • Asus.

A8V-MX
  • günceldir.
  • Beyler sorun çözüldü.
    Anlatayım;
    Anakart , ekran kartı vs. üzerindeki jumperları çıkarıp tekrar taktım.Bios pilinide çıkarttım.Daha sonra geri taktım.
    Açılırken TAB tuşuna bastım American Megatrends kısmını açtım yani.Anakarta takılan harddisk kablosunu çıkarttım.Bios'a girdim.Load setup yaptım.Cdyi yerleştirdim.Exit & Load yapıp çıktım.F8 bastım.Sonra işte format attım...

Herkese emekleri için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.