Şimdi Ara

Bilgisayar'ın PS2 girisleri çalışmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hemen sorunuma geceyim.. bir gün önce pc'mi müzik dinlemek için açtım benim farem var optik ayrıca 3 tane daha hiç kullanılmamıs farem de var ama ben bu fareyi daha hızlı oldugu için kullanıyordum ama tek sorun farenin ara sıra benim kontrolüm dışında hareket etmesi gibi bir problemim de vardı ama pek olmazdı ne olduysa dün oldu fare çıldırdı ben ps2 portundan çıkarıp geri taktım işime devam ettim sonra 20 dk sonra bir daha aynı sey oldu bir daha çıkartıp taktım sonra bir daha oldu o günün şansına bende sinirlenim farenin kablosunu kopartmaya çalıştım sonra ps2 portundan çıkartıp geri takayım dedim taktım sonra farenin kablosu biraz inceldi meğer içindeki kablolar kopmus ve bir yanık kokusu geldi pc'yi kapatıp sabah açtım baktım ki ps2 portu çalışmıyor ne klavye ne fare değiştirip yeni klavye fare falan taktım ama yok port gitmiş çalışmıyor... sorum şu bu problem neyin nesidir nasıl düzeltirim ve bir de eğer sorunu düzeltmezsem usb çalışan porta ps2 bağlantılı klavyeye ve fareye uygun bir usb'ye ceviren bir giris takıp oyle kullanabilirmiyim? teşekkürler...

• Bu sorun için bende aynı yolu kullnıyorum, PS2 den USB bağlantıya çeviren soketler mevcut sorunu kesin çözüm olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: balticstorm

hemen sorunuma geceyim.. bir gün önce pc'mi müzik dinlemek için açtım benim farem var optik ayrıca 3 tane daha hiç kullanılmamıs farem de var ama ben bu fareyi daha hızlı oldugu için kullanıyordum ama tek sorun farenin ara sıra benim kontrolüm dışında hareket etmesi gibi bir problemim de vardı ama pek olmazdı ne olduysa dün oldu fare çıldırdı ben ps2 portundan çıkarıp geri taktım işime devam ettim sonra 20 dk sonra bir daha aynı sey oldu bir daha çıkartıp taktım sonra bir daha oldu o günün şansına bende sinirlenim farenin kablosunu kopartmaya çalıştım sonra ps2 portundan çıkartıp geri takayım dedim taktım sonra farenin kablosu biraz inceldi meğer içindeki kablolar kopmus ve bir yanık kokusu geldi pc'yi kapatıp sabah açtım baktım ki ps2 portu çalışmıyor ne klavye ne fare değiştirip yeni klavye fare falan taktım ama yok port gitmiş çalışmıyor... sorum şu bu problem neyin nesidir nasıl düzeltirim ve bir de eğer sorunu düzeltmezsem usb çalışan porta ps2 bağlantılı klavyeye ve fareye uygun bir usb'ye ceviren bir giris takıp oyle kullanabilirmiyim? teşekkürler...

farenin kablosunu koparmaya çalışrken kasaya takılıysa muhtemelen zorlandı..Kısa devre falan olmuştur.. usb dönüştürücü ile usb portuna takabilirsin

• teşekkürler... peki kasadaki ps2 portunu değiştirebilirmiyiz...
  • quote:

teşekkürler... peki kasadaki ps2 portunu değiştirebilirmiyiz...

ps2 anakarta bağlı olduğu için ancak anakartı değiştirmen lazım
  • quote:

teşekkürler... peki kasadaki ps2 portunu değiştirebilirmiyiz...

Zorlarken zarar görmüş olabilir, bu sebeple USB dönüştürücü daha zahmetsiz bir çözüm olacaktır bana kalırsa Anakrttaki Portu değiştirmek daha pahalıya mal olacaktır.
  • Anakart tamiri yapan kaliteli bi yer biliyorsan bu mümkün tabi..!

Anakartınızın garanti süresi devam ediyorsa bi deneyin göndermeyi..!
  • maalesef garanti süresi doldu.... neyse hepinize yardımlarınız için teşekkürler...
  • Sorunsuz günler..!
  • sorunsuz gün mü var... hergün bu bilgisayarlarla ilgili sorun yaşıyoruz.... düşünüyorumda ya arabalar da bilgisayarlara benzeseydi....
  • Usb port denedim yine okuma di napabilirim
     Bilgisayar'ın PS2 girisleri çalışmıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.