merhabalar airties marka modem kullanıyorum. Bilgisayar internete giriyor ama telefonlar ve ipad de sürekli kopma oluyor. Evimize arkadaşlarımız geldiğinde onların telefonuda aynı şekilde girmiyor internete. Modemi resetlediğimde düzeliyor. Ama bu sık sık yaşanıyor. Bunun için modem arayüzünde herhangi bir ayar vs. yapmam gerekiyormu? Bu arada modem ışıklarında bir sorun yok. bütün ışıklar yanık durumda iken oluyor.
Teşekkürler
wifi ismini ve/veya şifresini değiştirip denemeler yap. Düzelir. bende de olmuştu.
Aynı şey bende telefondan instagrama girince oluyodu,modeme res atınca düzelmiyordu wifi ismini değiştirince düzeliyor. telefondan programı kaldırdım artık sorun yok
wifi adini degistirdim, farkli modemle denedim ama yok duzelmiyor. sürekli reset atmam gerekiyor. internet saglayicim hatlarimin cok iyi oldugunu, bir sorun gozukmedigini soyluyor. nasil duzelecek bu sorun bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sevvil
wifi adini degistirdim, farkli modemle denedim ama yok duzelmiyor. sürekli reset atmam gerekiyor. internet saglayicim hatlarimin cok iyi oldugunu, bir sorun gozukmedigini soyluyor. nasil duzelecek bu sorun bilmiyorum.
Modem arayüzünde yada firewall arayüzünde dns ayarını değiştir. Ya google dns 8.8.8.8 kullan yada opendns 208.67.222.222 kullan. Eğer çözüme ulaşamazsan cihazında sorun olabilir değişim gerekli