Şimdi Ara

Bilgisayar iyi ama Oyun akıcı değil!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc format attım Toshiba laptop bum var 4gb ram 2gb ekran kartı Euro truck Similator oyunu orta derece ve düşük seviyede oynayınca akıcı olmuyor bir müddet sonra akıcı oluyor bu akıcılık 4-5sn sürüyor sonra yine gidiyor nedeni ne olabilir ? driverleri yüklememe gerek varmı yoksa kendisi yüklüyor mu?

• Driverları yüklemelisin tabi.Fan tozlanmıştır ondan'da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

Driverları yüklemelisin tabi.Fan tozlanmıştır ondan'da olabilir.

peki hangi driverları indiriceğim ? ne lazım bilmiyorum
  • Toshibanın sitesine girersen orda yukarda destek ve güncelleme diye menu var ordan labtobun modelini yazarsan butun suruculeri gelir.İstediğini indirirsin
  • Ekran kartının tam modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

Ekran kartının tam modeli nedir?

Anlamıyorum ama gördüğünüz resimdeki

• quote:

Orijinalden alıntı: patula

quote:

Orijinalden alıntı: SKILLET

quote:

Harici ekran kartı vardır muhemelen gpu-z indirip onun ekran görüntüsünü koy bakalım bir.

buyrun

EDİT: Ben Bilgisayara hiç bir driver yüklemedim cdsiz format attım bişiler yükledi kendi ama bilmiyorum doğru şeyler mi ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKILLET -- 9 Şubat 2013; 14:12:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar alakasız bir konu ama nereye yazacagimi bilemedim dell inspiron 5010 bilgisayarıma batarya ve panel (ekran) alicam orjinal olması şartmı ne farkı olur bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm teşekkürler (fiyat farki çok fazla)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen yardımmm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Harici ekran kartı vardır muhemelen gpu-z indirip onun ekran görüntüsünü koy bakalım bir.

buyrun

EDİT: Ben Bilgisayara hiç bir driver yüklemedim cdsiz format attım bişiler yükledi kendi ama bilmiyorum doğru şeyler mi ^^

kardeş 2GB ekran kartı var demişsin ama ekran kartının performansını kaç GB/MB olduğu belirlemez belki biraz flash belleğe benzetebiliriz
    örn:2Gb lık bi flash bellek vardır ama okuma ve yazma hızı 16 GB lık olandan daha yüksektir (bilmem anlatabildim mi?)
    sırasıyla bilgisayarım}üstten sistem özellikleri}dercelenmeyi göster }yazdır falan yazar oraya gir anakartın modelini falan yaz buraya veya ss at en iyisi o kısmın
    speccy falan da kurark bakabilirsin biz sana link atarız .görünüşe göre harici ekran kartın yok hd graphicsle oyun biraz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: bademli1969

quote:

quote:

quote:

quote:

buyrun

kardeş 2GB ekran kartı var demişsin ama ekran kartının performansını kaç GB/MB olduğu belirlemez belki biraz flash belleğe benzetebiliriz
    örn:2Gb lık bi flash bellek vardır ama okuma ve yazma hızı 16 GB lık olandan daha yüksektir (bilmem anlatabildim mi?)
    sırasıyla bilgisayarım}üstten sistem özellikleri}dercelenmeyi göster }yazdır falan yazar oraya gir anakartın modelini falan yaz buraya veya ss at en iyisi o kısmın
    speccy falan da kurark bakabilirsin biz sana link atarız .görünüşe göre harici ekran kartın yok hd graphicsle oyun biraz zor

Anladım fakat ben zaten yüksek oyunları oynamıyorum böyle ne biliyim tır oyunudur silkroad dır fln öyle yüksek kaliteli oyunlarda değilim ama hiç değilse bu tür oyunlarda kasması garip :S

• quote:

http://www.intel.com/p/en_US/support/detect

girdim fakat ne olduğunu anlamadım insatalling bişiler yaptı sonra yazılar çıktı
  • quote:

quote:

http://www.intel.com/p/en_US/support/detect

girdim fakat ne olduğunu anlamadım insatalling bişiler yaptı sonra yazılar çıktı

sen eniyisi bunu yap ss at buraya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.