Şimdi Ara

Bilgisayar İzlenme Tehlikesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu durum ilk başta birkaç gün önce başladı şöyle ps3 den netflix açıp izliyordum izledim ardından bilgisayardan izledim ve uyarı geldi hotmailime netflix hesabınıza giriş yapıldı diye hesabınıza girdim aydından giriş yapılmış e postamı şifremi değiştim yine giriş yapıldı giriş yapıldıkça değiştim heasbımı silme başvursu gönderdim daha silinmedi ve şunu farkettim mesela bu anlatıcağım her girdiğimde olmuyor mesela girdim netflixe bağlı cihazların yakın zamanda izlenme etkinliği dedim ben oraya saat 08:20 de girdiysem aydındakide tam tamına benle aynı anda giriyor şuan aydından 4 giriş gözüküyor daha fazla olmalı amma şöyle oluyor ben dün 11:50 de bi bakıyım girmişmi diye baktığımda benle tamı tamıına aynı saate giriş yapıyor bu 2 3 seferdir böyle gözüme çarptı nasıl böyle birşey olabiliyor rahat denen birşey kalmadı lütfen yardımcı olun ve bide bunu gördüğümde modemime reset attım fabrika ayarlarına döndürdüm

BUNU ŞİMDİ GÖRDÜM AYDINDAN GİRİŞ YAPILAN İP ADRESİ BENİM İP ADRESİM AMMA BEN AYDINDA BİLE OTURMUYORUM NASIL OLUYOR BÖYLE BİRŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadelino -- 21 Haziran 2020; 9:0:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.