İyi okullar dışındaki taşradaki YBS'ler bile 4 senede 500,000-700,000 arasından 300,000 veya 300,000'den düşük sıralamaya çekti ama bu okulların eğitim kalitesi değişmedi. 250,000'lik YBS'deki eğitim kalitesi 500,000 ile aldığı zamanki eğitim kalitesiyle aynı. 2019'da Akdeniz UBF'deki YBS 191,000 ile kapatmışken geçen sene 195,000'e Düzce YBS var. 😂 Böyle bir sıralama bekleyen arkadaşıma SAÜ İngilizce İşletme veya İÜ Türkçe İşletme yaz dedim ama taşrada YBS yazacak gibi. 😂 Birçok kişi okudukları YBS'den memnun değil gibi gözüküyor. Sizce YBS'ler yıllar sonra ilk defa düşer mi yoksa herkes YBS yazmaya devam edip sıralamalar yine mi yükselir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 24 Haziran 2023; 16:33:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YBS'nin Yıllar Sonra İlk Kez Düşme İhtimali
-
-
Up'lıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hukuk okuyorum İşletme değil. YBS çöker demedim sadece bu sene geriler mi diye merak ettim. YBS'yi kötülemedim ama YBS okuyan bir sürü kişinin yorumunu gördüm. Çoğu zamanında 500,000-700,000'den alıp şu an 200,000-300,000 ile alan YBS'lerde okuyor. Müftedatları da pek "güçlü" değil ve memnun değiller. Uludağ, Aydın ve İzmir Demokrasi YBS gibi batıda bulunan YBS'lerde bile okuyan insanlar memnun değil. İyi üniversitede İşletme veya İktisat okumak daha kötü üniversitede YBS okumaktan daha mantıklı gibi gözüküyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 24 Haziran 2023; 19:9:53 >
Bu bölüm benim zamanımda bilkentte vardı kapattılar.İş hayatında da pek ybs mezunu görmedim.
ybs balondur
-
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Josetti perma ban yememiş miydi? Nasıl geri döndü?
Of of of ceng yazasım geldi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanı bukmussun masallah, daha gecen sene akdenizden mezun oluyodun İsvicreden antalyaya selamlar, bura harbi çok sıcak
Telefon numarası almaktan kolay iş mi var
Yok mlsf öyle bir ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ybs balondur |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X