Şimdi Ara

Bilgisayar Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnm bi bilgisayarım war silkroad a girince 10 15 dk sonra bilgisayar kapanıp kendini beklemeye alıo bunun nedeni ne olabilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bunun nedeni bir çok şey olabilir, mesela klavyeden oyun heyecanıyla beklemeye al tuşuna basabilirsin veya zamanlanmış görevlerde beklemeye al açık olabilir veya oyunda problem olablilir.........vsvs sen bunlara bi bak bulamazsan format at
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yooo oyundayken bi tuşa basmıo ztn klavyede bekleme tuşu yok format atmayı denedim ama kurulurken bile bilgisayar gene kapanıo zamanlanmış görevlere bakmadım şimdi bakıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: monaxx

yooo oyundayken bi tuşa basmıo ztn klavyede bekleme tuşu yok format atmayı denedim ama kurulurken bile bilgisayar gene kapanıo zamanlanmış görevlere bakmadım şimdi bakıcam

fanlarını kontrol et. özelliklede işlemci fanını. eğer işlemciyi tam anlamıyla soutamıyorsa bilgisyar bi süre sonra işlemcinin aşırı ısınmasından dolayı kapanıyor.( ama neden beklemeye alıor orası kafamı karıştırdııı )
  • beklemede de power tuşuyla açılmıo 5 sn basılı tutuom ondan sonra açılıo bide abi bi tek oyunda donuo çok ender bilgisayarda donuo virüs warsa taratcam ama taratırken bile bilgisayar kapanıo bide bu fanları nasıl kontrol edebilir??? fazla anlamam çünki bilgisayardan
  • cewap werecek olan warmı beyler önemli çünkü bu
  • hadiyin agalar bana sizler lazımsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasanızın yan kapağı açık mı bilmiyorum kasanızın yan kapağını açın sonra işlemci üzerindeki fanın clipslerini açın dikkatli! bir şekilde fanı ve fanın altında bulunan heatsink i çıkarın temiz bir bezle silin..Ardından işlemcinin üzerini gene çok dikkatli bir şekilde kuru! bir bezle temizleyin çünkü önceden kalan termal macunun kalıntıları hala üzerinde bulunuyordur..Ardında elinizdeki termal macundan bir damlanın büyüklüğünden daha da az bir miktar işlemcinin üzerine sıkın ve dikkatlice! etrafına taşırmadan ince bir tabaka haline gelecek şekilde yayın ve heatsinki ardından fanınızı tekrar takın..Tekrar söylemekte fayda var sanıyorum bu işlemleri yaparken dikkat edin işlemciye zarar vermeyesiniz..

Bütün bu işlemleri yapmadan önce alttaki başlığı incelemenizi ve kaliteli bir termal macun almanızı öneririm..Arctic silver 5 mesela
    http://forum.donanimhaber.com/m_15829861/tm.htm

• Çok düşük ihtimal ama -bilgisayardan pek anlamam demişsin, belki olabilir- Denetim Masası > Güç Seçenekleri'nden herhangi bi ayarda zaman sınırı var mı kontrol et. Ayrıca virüs taramasında bile kapanıyosa bu ısınmayla ilgili bi problem olmayabilir.

quote:

vsvs sen bunlara bi bak bulamazsan format at

Gençler "evde yemeğin altı yansa format" olayına girmeyin. Her format HD'de acı anılar bırakır. Lütfen.
  • 3 seçenek war birisi dengeli birisi güç tasarrufu diğeri ise yüksek performans bnde dengeli seçili
  • buldum herhalde plan ayarların da ekranı kapat 20 dk olmuş bundan olabilir mi
  • ama denedim yeni kapanıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

Kasanızın yan kapağı açık mı bilmiyorum kasanızın yan kapağını açın sonra işlemci üzerindeki fanın clipslerini açın dikkatli! bir şekilde fanı ve fanın altında bulunan heatsink i çıkarın temiz bir bezle silin..Ardından işlemcinin üzerini gene çok dikkatli bir şekilde kuru! bir bezle temizleyin çünkü önceden kalan termal macunun kalıntıları hala üzerinde bulunuyordur..Ardında elinizdeki termal macundan bir damlanın büyüklüğünden daha da az bir miktar işlemcinin üzerine sıkın ve dikkatlice! etrafına taşırmadan ince bir tabaka haline gelecek şekilde yayın ve heatsinki ardından fanınızı tekrar takın..Tekrar söylemekte fayda var sanıyorum bu işlemleri yaparken dikkat edin işlemciye zarar vermeyesiniz..

Bütün bu işlemleri yapmadan önce alttaki başlığı incelemenizi ve kaliteli bir termal macun almanızı öneririm..Arctic silver 5 mesela
    http://forum.donanimhaber.com/m_15829861/tm.htm

ama bn sanmıorum ondan olsun çünkü normalde internette gezinirken bilgisayar kapanmıo sadece oyunda kapanıo ama oyundada bi hata yok çünkü bnm kendi bilgisayarım da da aynı yerden yükledim kendi bilgisayarıma bişi olmadı olan buna oldu nası olduysa bide vista yüklü bundan kaynaklanabilir mi???

• Denetim Masası > Güç Seçenekleri kısmını "tamamen" araştır. Herhangi bi zaman limitinin olmadığından emin ol. Ayrıca zaman tut, her zaman aynı süre geçtikten sonra mı kapanıyo. Farklıysa bununla alakası olmayabilir. Bu durumda sorunun donanımsal olabilir. Fazla anlamıyosan -ki öyle demişsin- pek kurcalama, ya bilen bilini çağır ya da servise götür.
  • kardeş ewerest programını yükle ordan işlemcinin ve anakartın sıcaklıgını söle sonra ona göre cevap yazalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

Denetim Masası > Güç Seçenekleri kısmını "tamamen" araştır. Herhangi bi zaman limitinin olmadığından emin ol. Ayrıca zaman tut, her zaman aynı süre geçtikten sonra mı kapanıyo. Farklıysa bununla alakası olmayabilir. Bu durumda sorunun donanımsal olabilir. Fazla anlamıyosan -ki öyle demişsin- pek kurcalama, ya bilen bilini çağır ya da servise götür.

sabit diski kapatma süresi etkiler mi onu kapattım bide everest prg mını yüklüom size yazarım
  • quote:

sabit diski kapatma süresi etkiler mi onu kapattım

Isınma sorunun yoksa olayın çözüldü o zaman. Niye daha önce söylemedin ki açık olduğunu?
  • tmm bi deniyim demin denemedim sabit diski kapatma süresi ni uzattım bi deniyim belki olmuştur
  • quote:

tmm bi deniyim demin denemedim sabit diski kapatma süresi ni uzattım bi deniyim belki olmuştur

Uzatma; sadece "Hiç bir zaman" şıkkını seç.
  • hiç bir zaman şıkkını seçtim we şimdi deniom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.