Şimdi Ara

Bilgisayar kapanıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette gezindiğimde msnde takıldığımda bişey olmuyor ama internet sitelerindeki oyunlara ve kendi yüklediğim oyunlara girdikten biraz sonra bilgisayar kendiliğinden kapanıyor tekrar açıyorum bende speed fan programı var o programı açıyorum CPU ve Temp1 aşırı derece ısınmış oluyor CPU 60 derece falan Temp1 iste 70 derecelere çıkmış oluyor ne yapmalıyımda bu CPU ve Temp1 ısınmamalı ve bilgisayar kapanmamalı bide fanı önceden silmiştim tozlanmıştı sildikten sonra açınca Temp1 deki sıcaklık düşmüştü hep silmek zorunda mıyım? yardımlarınızı bekliyorum

şimdiden teşekkür ederim

• Speedfan a güvenme sıcaklık değerlerine biostan bir bak. İşlemci fanını temizledikten sonra termal macun sürdün mü ?
  • Hayır sürmedim ama sürerim nerden bulabilirim o termal macunu ve nereye süreceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakobS -- 17 Haziran 2009; 19:51:03 >
  • Cevap yok mu?
  • artic silver 5 öneririm bilgisayarcılarda bulabilirsin sorun psu'dan da olabilir sistemini yazar mısın buraya? Değerlendirelim normalde yük altında olmadna 70 ise gerçekten çok ısınıyor cpu sen yaz değerlendirelim sistemini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masklow -- 18 Haziran 2009; 14:32:09 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=28345 Bir tane bundan al. Fanı sök temizle. Ondan sonra işlemcinin üzerine macunun fırçasıyla ince bir katman macunu sür yay sonra fanı tekrar tak. Tam oturttuğuna emin ol.
  • Fanı temizledikten ve macunu sürdükten sonra tekrar bu sorunla karşılaşırmıyım?
  • Cevap veren yok mu?
  • büyük ihtimalle karşılaşmazsın ama karşılaşırsan da fanı değiştirmen gerekir
  • ok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.