Şimdi Ara

Bilgisayar kapanma ve ekran kartı bağlantısı varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler konuyu uzatmadan sorundan bahsetmek istedim 2 ci el olarak 4870 ekran kartı aldım format cektim yeni cıkan The Lord Of The Rings: Conquest oyunu kurdum ilk seferimde oyuna girer girmez kapandı sonraki denemelerimde ortalama 5 ile 10 dakka arasındaki sürelerde pc güc kesilmiş gibi kapanıyor RA3- Medieval total war 2-Far cry2 gibi oyunlar kurdum fakat sorunsuzca oynadım aklıma ilk olarak oyunun bozuk olduğu geliyor fakat bir oyun pc nasıl kapatır ikincisi indirdim yerdeki yorumları okuyom böyle bir şeyle karşılaşan olmamıiş ayrıca sonradan fark ettim bir şeyse pc 3 kera kapandıkdan sonra acılmıyor gücü kesib power tuşunu bir süreline basmak zorunda kalıyom yoksa calışmıyor sorunum donanımsalmı yoksa programdanmı kaynaklanıyor cıkartamadım bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı ola bilirse sevinirim

Sistem
    Amd x2 5000 Zalman soğutucu modelini hatırlayamıcam
    3 gb ram
    80-120-200-250gb lik 40 hdd
    4570 512 mb ekran kartı
    Blue strom 500W power

belki güc yetmiyordur diye düşündüm ama o konuda bilgim yok maresef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayftua -- 28 Ocak 2009; 15:16:25 >

• 500w FSP Bluestorm yeterli gelir sisteme o yönden problem yok gibi görünüyor. Sadece o oyunda problem çıkarıyorsa eğer oyunla ilgili bir sıkıntı vardır demektir veya sistemde virüs olabilir. Diğer oyunlarda da sıkıntı çıkarsaydı eğer donanımsal olabileceğini söyleyebilirdim ama öyle görünmüyor bence
  • değişik bir durum
    sadece lotrda değilde
    diğerlerindede yaşasan benzer sıkıntıyı işlemci ve ekran kartı ısılarını kontrol et masaüstünde ve oyundayken derdim
    ama farcry2 gibi bir oyunda sorun olmuyoda lotrda oluyosa bilemiyorum 1000tane şey yazılabilir...

oyun yeni bir oyun, hatalı olabilir, patchini bekleyebilirsin veya atinin senin yüklediğin sürücüsüyle uyumlu olmayabilir, son sürücüyü yüklemeli veya yeni çıkacak sürücüyü bekleyebilirsin.
    psu dan tiz bir ses duyuyormusun kitlenmeden önce?
    son olarakta bileşenlerinde ısısını kontrol et dilersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

değişik bir durum
    sadece lotrda değilde
    diğerlerindede yaşasan benzer sıkıntıyı işlemci ve ekran kartı ısılarını kontrol et masaüstünde ve oyundayken derdim
    ama farcry2 gibi bir oyunda sorun olmuyoda lotrda oluyosa bilemiyorum 1000tane şey yazılabilir...

oyun yeni bir oyun, hatalı olabilir, patchini bekleyebilirsin veya atinin senin yüklediğin sürücüsüyle uyumlu olmayabilir, son sürücüyü yüklemeli veya yeni çıkacak sürücüyü bekleyebilirsin.
    psu dan tiz bir ses duyuyormusun kitlenmeden önce?
    son olarakta bileşenlerinde ısısını kontrol et dilersen

Aynen dostum, çok güzel açıklamışsın. Donanımsal olmadığı kesin bence, sistemi gayet iyi. Sadece o oyunda yapıyorsa, yazılımsal.

• yardımlarınız icin teşşekürler ısıları kontrol ettim kesinlikle sorunsuz acıkcası kafamın takıldı nokta nasıl bir oyun pc günü gücü kesilmiş gibi aniden kapanmasına neden olur onu kafam basmadı cok ilgin geldi dediniz gibi büyük ihtimalle oyunda ayrıcak ufak bir şey daha sormak isterim bu sorundan dolayı pc 3 kez kapandımı kasa ya giren gücü kesib power tuşuna bir süreline basmak sanki icindeki elektirik boşaltırmış gibi bir işlem yapmak zorunda kalıyom yoksa calıştıramıyom bu başıma bir sorun acarmı yada sorunun cözümüne yardımcı olabilirmi
  • yardımlarınız icin teşşekürler tekrardan bir kac yerden gelen cevablarda elideki ekran kartının bazı sürümlerinde buna benzer sorunlar yaşandığı bundan dolayı ekran kartı bios sunu flaşlamam gerektinğini söylüyor bu konuda hic bilgim yok şimdi kaynak arama zamanı

DOS BİLMEYEN VE DİSKET SÜRÜCÜ OLMAYAN BİRİNE EKRAN KARTI BİOS UPDATE NASIL YAPILACAĞI KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayftua -- 28 Ocak 2009; 16:54:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.