Şimdi Ara

Bilgisayar Kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum, Elektrikler kesildiğinde veya Elketrik fişini prizden çektiğimiz zaman Windows açılırken masa üstü görüneceği zamnan Bilgisayar kapanıyor. Bilgisayarın Elektrik fişiniprizden çıkartmadığımızda herhangi bir sorun olmuyor. Sorunumuz ne olabilir. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• Birazdaha açıklarsan soruna cevap bulabilirsin....
  • Ayrıca aynı konudan 2 tane açman gereksiz.
  • Arkadaşlar konuyu iki kez yazmam yanlışlıklaa oldu. onun için özür dilerim.mesaj gitmedi sandım. tekrar yazdım.
    sorunuma gelince. daha öncede belirttiğim gibi; bilgisayarın fişini prizden çektiğim zaman veya elktrikler kesildiği zaman bilgisdayar açılırken tam açılmadan yani Windows yazısı geliyor fakat masa üstü görünmeden bilgisayar kapanıyor. bilgisayar kasasınını arkasındaki elektrik kablosunu çıkrtıp taktığım zaman bazen açılıyor bazen açılmıyor. açıldıktan sonra ise eğer elektrik fişinden tekrar çekip taktığım zaman veya elektrikler kesildiği zaman yine aynı sorunla karşılaşıyorum. bu sorun genellikle de akşam bilgisayarı kapttığım zaman, yanı fişini prpizden çektiğim zamanlar oluyor.ayrıca bilgisayarın fişlerini taktığım prpiz 5 grup prpiz ve ışık göstergeli. sorun ondanda kaynaklanabilirmi veya uuzn zaman elektrik biligsayara gelmediği zaman içerideki kondöstörlerdeki elektrik boşalmasındamı kaynaklanır bu sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    12 ay önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.