Şimdi Ara

Bilgisayar kapanmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten xp pro sp3 lü (modifiyesiz) indirdim ve temiz bir format çektim. Daha sonra gerekli driverleri yükledim. Her seferinde yeniden başlatıyordum tabi. Ertesi gün yaptığı bir güncellemeden sonra yeniden başlatmam gerekti ama ben her seferinde erteledim. Download yapıyordum ve 6 saat sonra başlatmasına izin verdim. Bu sefer de o bana trip attı ve yeniden başlat komutuna karşılık vermedi. Daha sonra farkettim ki bekleme modu dışında hiçbir şey çalışmıyor. Kapat ve yeniden başlat yani. Power düğmesine basılı tutup kapatabiliyorum. O zamanda yeniden açtığımda bios ayarlarıyla ilgili bir şey çıkıyor. Ben de default ayarlarla aç o zaman biosu diyorum ve pc saati tarihi vs sıfırlanmış oluyor. Çözümü hakkında yardımcı olabilir misiniz?

• aynı sorun bende değşik bir şekilde var
    gigabyte p43 es3g anakart ile işlemciye volt vererek yaptığım overclokc da aynı şey oluyor
  • Şimdi baktım power düğmesiyle kapatıp açtıktan sonra overlock başarısız oldu hatası veriyor. Sonra default ile devam et falan çıkıyor. Halbuki kasayı bile açmadım.
  • Bir fikri olan yok mu?
  • Başlat-çalıştır- regedit yaz
    HKEY_USERS
    ControlPAnel
    Desktop
    sağ taraftaki AutoEndTasks verisini 1 yap. Yeniden başlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

Başlat-çalıştır- regedit yaz
    HKEY_USERS
    ControlPAnel
    Desktop
    sağ taraftaki AutoEndTasks verisini 1 yap. Yeniden başlat.

Regeditle ilgili klasik tüm cevapları denedim. Olmadı maalesef.
    Bunu denedim. Yine böyle 1 li bişe vardı onu denedim. 20000 - 200 yapma vardı onu denedim. Hiçbiri işe yaramadı.
  • Bu gibi durumlarda reset tuşunu kullanıyordum bende
  • Bende idare edebilirdim ama power tuşunu kullandığımda her seferinde saati sıfırlıyor. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ama nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
  • saat için bios pilini değiştirmeyi dene

ctrl alt delete bas görev yöneticisini aç ctrl ye basılı tutarak bilgisayarı kapat sekmesine tıkla o da olmassa hazırda beklet yap benim gibi
  • Görüntüye göre BIOS'un pili bitmiş, değiştirmeniz gerekecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.