Şimdi Ara

Bilgisayar kasması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle kasadan bahsedeyim AMD FX6300 işlemcim 4 gb 1600mhz ramim 128gb SSD 1TB da normal harddisk im ve gigabyte 990XA-UD3 anakartım var bu sistemle yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bilgisayarı henüz hiçbir sorunla karşılaşmadım fakat yaklaşık 10 gün önce bilgisayarım durup dururken kasmaya başladı.(Eset nod32 kullanıyorum bu arada yaklaşık 5 senedir ve hiçbir sorunla karşılaşmadım)Windows güvenlik duvarı esetin güncel olmadığı uyarısını vermiş onu farkettim.Eseti açtım güncellemeye çalıştım defalarca denedim fakat aynı hatayı vermeye devam etti.Daha sonra artık yapıcak bişey yok bi format atıyım bari dedim.Bu arada formattan önce (normalde bilgisayarım düğmeye bastıktan 5 6 saniye sonra parola isteyen windows ekranına gelir ) windows parola ekranına yaklaşık 20 30 hatta bazen 40 saniyede geliyordu.Neyse formatı attım ilk anakart driverını daha sonra eseti kurdum güncelledim.Eset güncelleme yaparken arkada Spotify kurdum , LoL e patch attırdım fakat internet üzerinden herhangi bir güncelleme yaparken (normalde ömrümde karşılaşmadım) bilgisayar gene teklemeye donmaya başladı.Neyse sorun güncellemelerden sonra geçer heralde dedim bekledim 1 gün herşey güzel bi şekilde kullandım pc yi.Bu gün bilgisayar düğmeye bastıktan 6 7 saniye sonra açılıyor orda bi sorun yok fakat donmalar tekrardan başladı ve abartısız google chrome u bile açamaz haldeyim şuanda sinirden kafayı yicem artık.Problem bilgisayarın hangi parçasından kaynaklanabilir allah aşkına bilen arkadaşlar yardım etsin.Teşekkürler şimdiden.(Bu arada sistemde orjinal win. 8.1 pro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut__ozi -- 8 Ocak 2015; 17:51:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.