Bildirim
Bilgisayar kendi kendine açılıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ac Power Loss Kısmı olmalı Power Bölümünde.
O menü karşısında On Off ve Last state olur genelde orayı off da bırak düzelir -
Eğer arkadaşın dediğide olmuyosa kapandıktan kısa bir süre sonra açılıyorsa kabloyu değişmekte yarar var şahsen denedim ve oldu ana kablo pcye bağlanan ve diğer ucu prize takılan kablodan bahsediyorum. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslanu
Eğer arkadaşın dediğide olmuyosa kapandıktan kısa bir süre sonra açılıyorsa kabloyu değişmekte yarar var şahsen denedim ve oldu ana kablo pcye bağlanan ve diğer ucu prize takılan kablodan bahsediyorum.
kapandıktan kısa bir süre sonra açılmıyor.prizdeki tuşu açtığımda açılıyor.priz e bağlı kaldığında açtığımda herhengi bir sorun yok. -
olmazsa bi bil alacaz artık....
peki pili değiştirince herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu bilgisayara... veya bios a?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X