Bilgisayarım ı internete bağladıım zaman svchost.exe(SYSTEM) dosyası 30kb a kadar çalışma sarfediyor.Fakat internet bağlı olmadı zamanlar 5-6kb oluyor.Ve bilgisayarım genelde bir kaç dosya ve pencere açıkken kendiliğinden kapanıyor.Karşıma mavi bir ekran cıkıyor ve orada aklımda kaldıı kadarıyla şöyle yazıtor: Page_Fault_------_----- fiziksel belleğin dökümüne başlandı. gibi bir sayfa dolusu yazılar yazıyor sonra bilgisayar kapanıp acılıyor.Windowsu her açtıımda ise karsıma sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı uyarısı cıkıyor.acaba yardım edebilirmisiniz.
Bu konuda Bilgisi Olanların Yardım Etmesini Bekliyorum.
buyuk ihtimalle ram den kaynaklaniyor
emin degilim
bilgisayarın yenimi keşke yazsaydın. yada problem sonradanmı çıktı. hangi işlemden sonra oluştu. çünkü yazılımsal(virüs vb.) yada donanım sorunu olabilir. ikisi içinde önce bir virüs taraması yap. çözüm olmazsa butür olaylar genelde bozuk ramlerden kaynaklanır. sağlam bir ramle dene.
svchost.exe(SYSTEM) dosyası na bende gıcık oluyorum abi ya görev yoneticisinden ne zaman sonlardırsan reset atıyo makina uyuz bişeyy. kardes bende cozemedim bu exe nin hikmetini forumu takip edicem bende merak ediyorum nedir neyin nesidir. açıklayanlara teşekkürler
Arkadaşlar benzer bir sorun dün akşamdan beri bende de mevcut.Genel olarak mavi ekran hataları Ramlerden veya sistemdeki bileşenlerin driverlarındaki çakışmadan kaynaklanır.Eğer sistemindeki ramler, birden çok modül şeklindeyse,modüllerin çalışmalarındaki gecikme farklılıkları dahi bu hataya sebep olabilir. Benim olay ise kısaca şöyle,dün akşam sistemdeki ramleri,yeni aldığım ramler ile değiştirdim.Ramler dual olarak çalışmasına rağmen,performansta bir artış olmuyor.Makina bir müddet normal çalışıyor.Sistemi zorlayan bir uygulama çalıştırınca ise,mavi ekran hatası verip,resetliyor. Cuma günü ramleri aldığım yere geri götürüp,değiştireceğim.