Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAM de sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü denedim çıkar tak her türlü olmuyor 2 tane ramim var.Bu sorun power supplu denmi oluyor acaba bazen 3 4 saat çalışıyor bazen basınca hiç açılmıyor neden olduğunu anlayamıyorum ısınma problemimi var neden olur böyle bişey sorunun nerde olduğunu nasıl anlarım=?

• power supley arizali olabilir basinca acilmiyor diyorsun ya anakart ta sıkıntı var yada power supleyde sadece kapaniyor 3 4 saat sonra deseydin islemci asiri ısındıgında bu sekil davranir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakgonul

RAM de sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü denedim çıkar tak her türlü olmuyor 2 tane ramim var.Bu sorun power supplu denmi oluyor acaba bazen 3 4 saat çalışıyor bazen basınca hiç açılmıyor neden olduğunu anlayamıyorum ısınma problemimi var neden olur böyle bişey sorunun nerde olduğunu nasıl anlarım=?

ilk olarak power sonrada anakart ihtimali görünüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaW

power supley arizali olabilir basinca acilmiyor diyorsun ya anakart ta sıkıntı var yada power supleyde sadece kapaniyor 3 4 saat sonra deseydin islemci asiri ısındıgında bu sekil davranir

Bilgisayar 5 dk açık kaldı kapandı 4 dk kaldı kapandı 3 2 1 derken hiç açılmıyodu şimdide açıldı 10 15 dk kaç olduysa hala açık şu ana kadar kapanmadı ?

Bazende işte diyorumya hiç kapanmıyo 4 5 saat duruyo bir sorun yokmuş gibi.

Bir de her sabah kalktığımda bu sorun bilgisayarda direk açıldığını kapanmadan durduğunu daha görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgakgonul -- 4 Haziran 2012; 11:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakgonul

quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaW

power supley arizali olabilir basinca acilmiyor diyorsun ya anakart ta sıkıntı var yada power supleyde sadece kapaniyor 3 4 saat sonra deseydin islemci asiri ısındıgında bu sekil davranir

Bilgisayar 5 dk açık kaldı kapandı 4 dk kaldı kapandı 3 2 1 derken hiç açılmıyodu şimdide açıldı 10 15 dk kaç olduysa hala açık şu ana kadar kapanmadı ?

Bazende işte diyorumya hiç kapanmıyo 4 5 saat duruyo bir sorun yokmuş gibi.

Bir de her sabah kalktığımda bu sorun bilgisayarda direk açıldığını kapanmadan durduğunu daha görmedim

Suan senin yapabilceğin power supleyi denemek olur güc kesiyomu die cevrende varsa deneye bilirsin aksi taktirde anakarttan olma olasilği cok yüksek

• memtest86+ yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Sürekli Resetleniyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.