Şimdi Ara

bilgisayar kilitleniyor ekran donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benım sorunum şu..

bılgısayarımda son gunlerde netten veya bılgısayarda kayıtlı bır goruntu dosyasını ızlemeye kalktıgımda bilgisayar kilitleniyor ekran donuyor ve restart atmak zorunda kalıyorum.Format attım çare olmadı.Çözüm ne olabılır.Yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkür ederim...

arkadaşlar ayrıca ara ara kendı kendıne bılgısayar reset atmakta bunuda belırtmek ıstedım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armanem -- 30 Ağustos 2008; 16:13:21 >

• ekran kartının duzgun calıstıgına emin misin. ekran kartının sıcaklık degerlerini bir kontrol et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talking

ekran kartının duzgun calıstıgına emin misin. ekran kartının sıcaklık degerlerini bir kontrol et.

tavsıyen ıcın tşk ederım

acıkcası bunu düşünmedim hiç, kolay yoldan yanı yapabılecegım yoldan nasıl kontrol edebılırım hemen bı bakıp tekrar cevap olarak gerı doneyım
  • Advanced Wındows Care dıye bır program kurdum butun hataları duzelttı ve su an sorun yok gıbı bakalım umarım tekrar eskı hatalarla karsılasmam...
  • Düzeldi sanmıstım ancak tekrar aynı hatayı aldım..Maalesef bu da çözüm olmadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.