amd2500işlemci,asus kt600 anakart,mteck 512mb 400 mhz ram,80 gb samsung sata hdd,wın fast 128 mb ekran kartı,wısıon plus tv kartı,asus cd rw ve room,aopen h 600 a33 kasa bu özellikte bilgisayarım var.sürekli kilitlenme sorunuyaşıyorum bios güncelledim.kaç kere format attım parçalrın yarini değiştim fakat sorunu çözemedim.ısınmadanmı desem asus'un paogramında 51'i geçmiyor ısı lütfen yardım edin.teşekküeler
dostum daha açık yazmalısın , sorun ne belli değil.soru her şeyden kaynaklanıyor olabilir....
arkadaşım bunun tek bir nedeni olbilir işlemcinin fazla ısınması program yanıltıyor olabilir. fanı bi kontrol et
ekran kartını değiştirip veyahut tv kartını cıkartıp bi kullanmayı denermisin
Nereye girsem bu AMD sorunu inanın. Ve bütün bunlara rağmen hâlâ AMD alınıyor buna şaşıyorum doğrusu.!
Gigabyte den şaşmayacan arkadaş. Kim ne derse desin kulağımın bir yanından girer diğer yerinden çıkar. Bakın şu "Foruma" bir, AMD sorunundan başka markada sorun varmı, nadiren başka sistemlerde sorun çıkıyor.
Gigabyte anakart, Intel CPU dan şaşmayın arkadaşlar.!
Senin sorunun CPU dan kaynaklanabilir dostum. ISI ne durumda onu bir gözlemle. Eğer 60 derece üstüne çıkıyorsa artık sonrası gelecek ısı nedeniyle ve şok bir yüklenmede CPU ekranını kilitler. CPU Fanını ve altındaki metal petekleri iyi temizle vede CPU ile Petek arasına konan soğutucu macunu yenilemeyi dene. Umarım düzelir ve kolay gelsin.. Ama bir dahaki alacağın AMD olmasın.!!!
amd ve nforce2 kartlarda bugüne kada hiç bir sorun görmedim ben vialar için birşey diyemiyeceğim. bu via zaten kendimi bildim bileli sorunlu
öncelikle yardımlarınız için soğolun genelde 51,52 en fazla 54 gösteriyor.sorun devamlı kilitlenme anlamadığım nedenle kilitleniyor hiç bir tuş çalışmıyor,öyle kalıyor,resetlemezsem düzelmiyor.mesela nero'da vcd decode ediyorum kilitleniyor,bilgisayarı açıyorum kendini yoplamasını bekliyorum bi bakıyorum fare hareket etmiyor,klawye çalışmıyor,oyun oynuyorum kilitleniyor,bazen windows kurarken bile kilitleniyor yeterince açıkladım umarım
Sorun dediğine göre ısınmadan değil.Büyük ihtimalle kullandığn ram den kaynaklanıyordur.Başka bir ram ile deneme şansın varsa birde öyle dene
anakart çünkü 54 derece bile olsa kilitlenme olmaması gerekli bir çok kişi o derece kullanıyor. bence sen o kt600 den kurtul nforce 2 chipsetli bir anakart al. amd platformu için asus un ürettiği anakartlara bir türlü ısınamadım abit yada epox tan şaşmıcaksın amd için
ekran kartından kaynaklanan bir sorun olsa ekran donmazmı ama bu sorunda bilgisayar hiç kullanılmaz hale geliyor fazla bi bilgim yok ama açıklarsanız sevinirim
imkanın varsa kingston yada twinmos ramlerle bi dene AMD anakartlar her ramle stabil çalışmıyo nedense...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme