Şimdi Ara

bilgisayar kilitlenmesi ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim iş yerinde kullandığım pc zaman zaman hatta son zamanlarda sık sık kılitleniyor. mesela şuanda kullandığım program program biraz ağır bir program açmayaçalışınca donuyor şuanda dört kez denedim kilitlenip donuyor bazende kendi kendine resetlenip yeniden başlıyor. başlarkende "disk okuma hatası " diyor bazende ms dos ortamında bile kilitleniyor. kullandığım programdan desem bazen programı hiç açmadan bile kilitleniyor. dün format attm düzelir diye ama yinede aynı değişen bişe yok !! birde önceden sistemde vista vardı on kaldırdım xp kurdum o zamandan beri her açılışta ekran kartı hata veriyodu hala veriyo control center açmaya çalıştığımda açılmıyo hata veriyo. kilitlenme bundan desem 6 -7 ay böyle kullandım canavar gibi çalışıyordu şimdilerde kitlenmeye başladı bir fikri olan varmı arkadaşlar. donanımsal bir hata mı dır yoksa yazılımsal mı ? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

sistem intel core 2 duo CPU E 4600 2.40 Ghz 2.40 Ghz 2.00 GB ram ati redon 2600 pro hd ekran kartı gigabayt anakart. hdd 250 gb western digital

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halaskardost53 -- 16 Ocak 2009; 10:39:35 >

• hiç bi fikri olan yok mu ?
  • Cpu fanını kontrol edin...
  • hocam genel de sabahları ilk açılışlarda kitleinyor. mesela bu sabah bi kitlendi resetledim sonra açılırken daha dos ortamında üç dört kere yeniden başladı
  • benimki oyun açarken bir süre oynadıktan sonra öyle oluyor video da izlerken bir süre sonra donup boş bir ekran geliyor
  • arkadaşlar bu konuda hiç fikri olan yok mu ?
  • Ekran kartın ısınmıştır. Veya cpu%100 olmuştur .
    Eğer bilgisiyarınızda virüs yok ise en kötü ihtimal fanların yetersizdir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi fanlarda arıza varmış biri yavaş dönüyor diğeri ise hiç çalışmıyormuş..
  • arkadaşlar oyun donmaması için ekrankartları artı bilgisayarlarınız degiş tirilir yeni ve oyunlar donma olmayan bilgisayaralar verilir hem uygun fiyata garantili verilir yada degiştirilir artı satılık leptop
    Acar Wlmi 1650 100gb harddisk ati mobllily ridem x3on ekrankartı Ordinateur portable - 15.4 po - Intel Pentium M 740 / 1.73 GHz - Disque Dur : 100 Go - RAM : 1 500tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.