Şimdi Ara

Bilgisayar kısa devre oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzay montaj ile denedin pili çıkartın resetledin ve hala hayata dönemedi ise anakarti kutusuna koyup garantisi varsa garantiye yoksa tamir yapar bir yere gondermen gerekiyor bu iş evde çözülecek meseleden çıkmış gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir komponentte arıza olduğunda, sadece arıza olan komponentin çalışmamasi gerekmez mi? Aslında yine anakartin tepki vermesi, güç gelmesi, ve ardından önemli bir komponentse eğer sistemin açılmadan, hata verip bios ekranında kalması gerekmez mi?

Arkadaşın sorununa gelecek olursak, dediğiniz gibi kendisinin yapabileceği bir şey kalmamış gibi. Servis yada anakart tamiri yapan bir yerden destek alması gerek.

• seedless kullanıcısına yanıt
    Kısadevrede kendini açmıyor olabilir emin değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzay montajı denemedim

• Güncelleyeyim internet kafecime gittim. Anakartı çok fazla kurcalamadan tetiklemiyor dedi yeni anakart lazım ya da garantisi varsa yolla dedi ben de garantisi bittiği için yeni anakart alalım dedim. 750TL'ye H270 A-Pro anakartı taktı sıfır ve garantili. Anlamadığım 3V'luk bir giriş nasıl tüm anakartı çalışamaz hale getirir. Neyseki sorun çözüldü bilgisayar açılıyor şimdi ki anakart eskisini aratmıyor neredeyse aynı denilir. Şimdi isteğim ben bu anakartı yaptırabilir miyim nasıl değerlendirebilirim önerilerinizi almak istiyorum.
  • NureddinCan N kullanıcısına yanıt
    Yukarda arkadaşın atmış olduğu teknik takip isimli youtube kanalı bulunmakta son videolarında telefon numarası vs paylaşmıştı Ararsanız tamirat için muhtemelen ücret vermeyecektir. ( çünkü fiyat verilebilecek bir durum değildir görmeden tespit etmeden ) Gönderim koşullarını zamanı olup olmadığını sorarsan çok iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NureddinCan

Güncelleyeyim internet kafecime gittim. Anakartı çok fazla kurcalamadan tetiklemiyor dedi yeni anakart lazım ya da garantisi varsa yolla dedi ben de garantisi bittiği için yeni anakart alalım dedim. 750TL'ye H270 A-Pro anakartı taktı sıfır ve garantili. Anlamadığım 3V'luk bir giriş nasıl tüm anakartı çalışamaz hale getirir. Neyseki sorun çözüldü bilgisayar açılıyor şimdi ki anakart eskisini aratmıyor neredeyse aynı denilir. Şimdi isteğim ben bu anakartı yaptırabilir miyim nasıl değerlendirebilirim önerilerinizi almak istiyorum.
    hocam kazık yemişsiniz 750 liraya h270 alarak.. dh de tamirciler var onlara yollasaydın tamir olurdu anakart.. yada sıfır kendiniz netten alsaydınız keşke
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.