Şimdi Ara

Bilgisayar kitleniyor görüntü bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar kitleniyor ve ekran aşağıdaki gibi oluyor.Ayrıca hoparlörden kötü bir cızırtı geliyor.Isınmadan kaynaklanıyor diyeceğim ama bilgisayarı daha yeni açıp 10dk fifa 15 bile oynasam böyle oluyor.Bazen saatlerce oynuyorum bir şey olmuyor aynı şekilde gün boyu cs go oynuyorum hiçbir şey olmuyor.Eski online oyunlarda(KO,Warcraft gibi) özellikle hemen kitleniyor.Sebebi nedir ekran kartı mı yanmış yoksa sürücü sorunu mu,elektriksel bir sorun mu bir türlü çözemedim çok araştırmama rağmen ? 2-3 kez format attım düzelmedi.Lütfen yardım.
    Ekran kartı gtx 950 4gb,2gb de tümleşik var.
     Bilgisayar kitleniyor görüntü bozuluyor

• Ekrana görüntü veren kabloyu vga üzerine bağlayıp dener misin ? Yani harici ekran kartını iptal edecek.

Bak bakalım olacak mı ? Bu durum ekran kartından kaynaklanıyor.

OC var mı ? Bu durum abartıldığı zaman bu durum olabilir.

Ekran kartı güç kablosu düzgün takılı mı ? Doğru ve güncel sürücüleri yükledin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Ekrana görüntü veren kabloyu vga üzerine bağlayıp dener misin ? Yani harici ekran kartını iptal edecek.

Bak bakalım olacak mı ? Bu durum ekran kartından kaynaklanıyor.

OC var mı ? Bu durum abartıldığı zaman bu durum olabilir.

Ekran kartı güç kablosu düzgün takılı mı ? Doğru ve güncel sürücüleri yükledin mi ?

Dizüstü hocam bilgisayar. OC yok. Sürücülerde güncel ve bilgisayarın cd sinden yükledim doğru yani
  • Servise ver hiç uğraşma
  • quote:

Servise ver hiç uğraşma

Göndericem zaten dedim belki bir çözümü vardır o kadar süre bilgisayarsız kalmayalım :) Peki bir şey sorucam ben ram takmak için alt kapağı açmıştım sıkıntı çıkarırlar mı ?
  • Firmalar bahane arıyor zaten açsınlarda servis dışı kalsın diye temizlerken etiket çıktı falan diye geçiştir.
  • quote:

Firmalar bahane arıyor zaten açsınlarda servis dışı kalsın diye temizlerken etiket çıktı falan diye geçiştir.

Alt kapakta etiket yok bildiğim kadarı ile.O üst kapak değil mi büyük olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrb donma varsa harddisk veya sistem olabilir ama seninki goruntu kaynakli sanirim guvenli mod denedinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmrtcan

mrb donma varsa harddisk veya sistem olabilir ama seninki goruntu kaynakli sanirim guvenli mod denedinizmi

Güvenli mod denediniz mi derken ?
  • pc acilirken tab tusu, f8 veya diger turlarda olur pc nin en dusuk driversiz ve basi programlari devre disi birakip acar int markanizla guvenli mod tusunu ogrenebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer sorunu yaşadım. Ekran kartı kaynaklı idi bendeki aynı soruna benziyor. Değişik zamanlarda ısınma kaynaklı sistem kitlenip görüntü bozuluyordu.
    Ekran kartından ise çok zorlama çünkü bir süre sonra tamamen çipset yanıyor ve laptop artık bios ekranında kalıyor ve açılmıyor.

Servise vermen yararına olacaktır.
  • Bu iki hatadan kaynaklıdır.

Ekran kartı arızası kuvetli olan
    Ram arızası da bna benzerdir.

Bir servise vermenize yarar var
  • Peki arkadaşlar sağolun garantiye vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.