Şimdi Ara

bilgisayar konusunda tavsiye verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar, yaklaşık 3 ay için afganistan'a gideceğim ve bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım olacak. bilgisayarı daha çok oyun oynamak için kullanacağım ve 1500 lira civarı bir bütçe ayırdım. bilgisayardan ve donanımdan çok fazla anlamadığım için marka ve model konusunda tavsiye verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    şu anda zonguldak'tayım; gold ve teknosa ya baktım, gold da i5 işlemcililer hemen hemen belirttiğim fiyat aralığında kampanyada ama bakabileceğim başka yer de yok burada. haftaya ankara'ya gideceğim orada da gezip incelemek için zamanım olmayacak. belki bir gün bilgisayar almak için ayırabilirim o da karar verdiğim bir model olursa onu almak veya bir iki modeli gözle görüp karar vermek için olabilir. şimdiden herkese teşekkürler..

• Asus K55VM SX034R - Lenovo Z580

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/MusteriHizmetleri (indirimle 1450 tl ye alınabilir.)

Bu ürünler forum da en çok önerilen 3. Nesil i5 modeller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşamüzeri şans eseri gold da görevli bir tanıdıkla karşılaştım SAMSUNG NP350V5C s04tr veya lenovo g580 59-332769 almamı önerdi samsung için 1500 lira+çanta+mouse yapabilirim dedi. sizce nasıl?
  • Benim önerdiğim, teknosadaki samsung np350v5c (ekran kartı amd 7730m) modeli ekran kartından dolayı daha avantajlı. İndirimle 1450 tl gibi alabilirsin. Çanta + mouse ile 1500-550 tl arası gelir sana. Ayrıca lenovo alacaksan da , vatanda Y580(ekran kartı, 2gb gtx660m) i5 modelini indirimle 1600 küsür tl ye alabilirsin. Ekran kartı büyük avantaj sağlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo y580 iyi gibi, sanırım onu satın alırım çok teşekkür ederim yardımınız icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil.

Ekran kartı ve fiyatı çok iyi, o yüzden önerdim. Ayrıca forumda da çok tavsiye ediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.