intel pentium 4 2,67 ghz işlemci 500 mb ddr pc3200 ram 72 gb hdd 128 mb ge force fx 5200 ekran kartı
şuan bilgisayarımda bunlar var, baya bi eski :/
işlemcimin kötü olduğunu düşünmüyorum ama diğerlerinin hepsini değiştireceğim. 1 gb ekran kartı vede 1 gb ram. + 320lik bi hdd düşünüyorum.
bildiğim kadarı ile uyumlu olmaları gerekiyor, bu uyumluluk hakkında bilgisi olan bilgilendirebilirmi beni, vede ucuza nerden alabilirim bu parçaları...
ddr sisteme para dökme. yeni sistem düz
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
ddr sisteme para dökme. yeni sistem düz
usta nasıl birşey yapayım yani, yeni olarak ne almam gerekir,
Ağer bütçen yoksa elindekini idare et sırayla al.Mesela İlk anakart ve güç kaynağı ve işlemciyle başla.
alabilirsem teker teker alabilirim zaten.. şöyle ufak bi sistem kuraiblirimisin bana ayaküstü?
Şuan çıkmam lazım dahili bileşenler bölümüne konu aç,gerekli sistemleri tavsiye ederler konunun yeri burası değil zaten.
Konuyu sistem tavsiyesi yerine aç 5 dk cevap alırsın
oraya daha önce yadım. ama burda daha çok cevap geldi.. ne kadar ilginç değil mi :)
İşlemci berbat ekran kartı berbat ram çok yetersiz hdd çok yetersiz.. Atın çöpe max 100 tl eder onların fiyatı..
quote:
Orijinalden alıntı: unknownartist
İşlemci berbat ekran kartı berbat ram çok yetersiz hdd çok yetersiz.. Atın çöpe max 100 tl eder onların fiyatı..
100 tl veren olursa istanbulda kapısına kadar götürürüm :D
Sistemi ne amaçlı kullanacaksın? Oyun deme sakın
quote:
Orijinalden alıntı: fk_entertainment Sistemi ne amaçlı kullanacaksın? Oyun deme sakın
quote:
Orijinalden alıntı: fk_entertainment
Sistemi ne amaçlı kullanacaksın? Oyun deme sakın
:D.. oyunla isim olmaz. film arsivi felan yapıyorum. ama kardeşim var 13 yaşında. onun içinde azda olsa oyunluk olsun :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme