SEVGİLİ ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BEN HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN 160 SAATTLİK MEB ONAYLI BİLGİSAYAR KURSU DİPLOMASI ALDIM BU DİPLOMA BENİM İLERDE CV İMDE VEYA İLERDE İŞE GİRDİĞİM ZAMAN İŞİME YARARMI
VEYA YAZ TATİLLERİNDE BİR BİLGİSAYARCIDA VEYA TEKNİK SERVİSDE ELEMAN ARANIYORSA BU DİPLOMAYLA GİRME ÖNCELİĞİM OLURMU
CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ACİLEN ÖĞRENMEM LAZIM
quote:
Orijinalden alıntı: dodo_can
SEVGİLİ ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BEN HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN 160 SAATTLİK MEB ONAYLI BİLGİSAYAR KURSU DİPLOMASI ALDIM BU DİPLOMA BENİM İLERDE CV İMDE VEYA İLERDE İŞE GİRDİĞİM ZAMAN İŞİME YARARMI
VEYA YAZ TATİLLERİNDE BİR BİLGİSAYARCIDA VEYA TEKNİK SERVİSDE ELEMAN ARANIYORSA BU DİPLOMAYLA GİRME ÖNCELİĞİM OLURMU
CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ACİLEN ÖĞRENMEM LAZIM
Merhaba kardeşim,
Bu sertifika sadece devlet kurumunda veya devlete meb için resmi bilgi vermek zorunda olan bir kurumda işe girebilmesi için gerekir. Bir bilgisayarcıda ya da teknik serviste çalışmak senin şansın, çaban ve hevesinle alakalıdır. Hevesli isen ve çalışıyorsan bu işler üzerine, sürekli kendini geliştirmeye bak. Programlama öğren, network bağlantısı öğren ve dahasını öğrenmek için çaba sarfet.