Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliğinde Dersleri Anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk dönemden beri durum çok kötü gidiyor beyler ne yapacağımı şaşırdım yani derslere giriyorum adamlar kazik gibi konulari onceden bilgimiz varmis gibi anlatip geciyor,derslere gidesim kalmadi gittigimde de uyuyorum zaten. En kötüsüyse bu algoritmalardan gram bir şey anlamadım yani anlaşılacak bir şey de yok gerçi ne çalışabilecegimiz ne referans alabilecegimiz bir sey var. Yetismis insanlar hocalarinizdan yardim isteyin diyor ama özellikle bolum derslerinin hocalari ruh hastasi. Adama gidiyorum ne yapalim ne edelim diye calis diyor saka gibi kardesim neye calisacam ne yapacam yani hocalar yardim ediyor derken nasil bir yardim bu anlamadim. İnternete giriyorum hazir kodlar algoritmalar falan var e hadi bunlari ezberledim anladim halletim de 0 dan algoritma nasil gelistirecem ilerde,bu isin bir yolu yordami yok. Problemi anlayin diyorlar sanki keyfimizden anlamiyoruz anlayin ne demek yani hep soyut heo soyut

Ben bu bolume kod yazmak icin gelmistim ama goruyorum ki isimiz kod yazmak degil mantigini yazmakmis galiba. Ortalamam 2 nin altindaydi gecen donem bu donemde oyle olursa birakacam valla bu nedir ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi üniversite hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Hangi üniversite hocam?

Ytu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben bu bolume kod yazmak icin gelmistim

Hatayı baştan yapmışsın zaten.
  • Hocam üniversite sana kod yazmayı öğreten bir yer olsaydı YouTube'dan video izleyip kod yazan adamdan farkımız olmazdı.

Bu işin mantığını oturtmak önemli işte. Kod en son iş. Hatta programlama derslerinde bile öğrendiğimiz basit seviyede kodlama oluyor. Hep bize bırakıyorlar gerisini. Şu "kendini geliştirmek" klişesi özellikle bizim bölümde tokat gibi çarpıyor yüzüne...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.