Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KURTLARI Bİ BAKI VERİN NE OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIMI FORMATLADIM AMA EKRAN KARTININ CD Sİ OLMADIGIN DAN TANITAMADIM NASIL YAPA BİLİRİM EKRAN KARTI BORD ÜZERİNDE

• soru yanlış yerde ama yanıtlayayım...

ekran kartı onboard ise anakartın cd'si içinde sürücülerin olması lazım. o cd yanında yoksa sürücüleri internette bulabilirsin. anakartının internet sayfasına git. orada olabilir.

orada da bulamazsan emulede bile bulabilirsin. arkadaşın anakart cd'si kaybolmuştu. emuleden cd imajını çekmiştik...

o da olmazsa bilgisayarı aldığın yere git. sana sürücülerin bir kopyasını verirler sanırım...
  • emulenin böylebi yararı olduğunu bilmiyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: wreckly

soru yanlış yerde ama yanıtlayayım...

ekran kartı onboard ise anakartın cd'si içinde sürücülerin olması lazım. o cd yanında yoksa sürücüleri internette bulabilirsin. anakartının internet sayfasına git. orada olabilir.

orada da bulamazsan emulede bile bulabilirsin. arkadaşın anakart cd'si kaybolmuştu. emuleden cd imajını çekmiştik...

o da olmazsa bilgisayarı aldığın yere git. sana sürücülerin bir kopyasını verirler sanırım...

denedin mi oldumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: wreckly

soru yanlış yerde ama yanıtlayayım...

+1
  • Ekran kartın nedir?
    Pc ilk açılışta ekrana modeli yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.