Bu yüzden Taü ' yü eklemedim hatta Gtü ve Özyeğini ekleyip eklememekte kararsız kaldım ancak çok talep gelince ekledim. İnsanlar bunu kendi yorumlayabilir diye düşünüyorum. Ben sadece verileri yazdım |
Bilgisayar M. Yurtdışı Oranları , Apple Microsoft Çalışan Sayısı DEV REHBER ( GÜNCELLENDİ !!! ) (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Üniversitesini fütursuzca savunanlara karşı çok güzel bir istatistik. Yapan arkadaşın ellerine sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam güzel konu elinize sağlık, Galatasaray Üni'yi de eklemenizi bekliyoruz
-
Linkedin çok fazla profile baktığım için profillere bakmamı 1 aylığına engelledi 😂😂
Marmara beklediğimden daha iyi çıktı
Eline sağlık çok güzel bir konu olmuş
-
GTÜ ye bak o kadar reklamını yapıyorlar çok iyi eğitim falan filan ama %15te kalmış.
-
Mersin üniversitesi niye yok :)
-
Marmara ' nin çok fazla mezunu olmasi da bir etken ( Sanırım 150-160 bin civarı mezunu vardı). Ancak özellikle iibf mezunları çok iyi yerlere gelmiş
Hocam işletme bölümü içinde verileri ekleyebilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Linkedin beni banladi daha fazla bakamıyorum 😂
ama baya faydalı bir konu hocam olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 9 Ağustos 2021; 22:32:57 > -
uçak/havacılık ve uzay da gelebilir mi
-
Olsun elinize sağlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler @Bblue1331
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 10 Ağustos 2021; 12:39:43 >
Çok talep gelmesi üzerine şirketlerde çalışan kişi sayısı için İYTE, Ankara, Galatasaray ve TAÜ eklendi.
-
-
Demekki Ankara’yı İYTEnin üstüne yazıyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mezun sayısı önemli bir faktör ancak yine de IYTE ' den daha iyi bir performans beklerdim. Bilgisayar Mühendisliği bölümü uzun yıllardır mezun veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X