Şimdi Ara

Bilgisayar M. Yurtdışı Oranları , Apple Microsoft Çalışan Sayısı DEV REHBER ( GÜNCELLENDİ !!! ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
92
Favori
32.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

• ben kendi şirketimi kurcam ihtiyar

• Valla 17 yıldır yurtdışında çalışıyorum. 8 yıldır da New York'tayım. Bu İngilizce seviyeleri ne hiç bilmiyorum. Bakmadım bile B1 ne falan diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Mit grad schoolda sozel bolumlere bile ingilizce eğitimli lisansin varsa dil belgesi istemezken halkimiz b1 b2 c1 takıntısı komik kaciyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Harvard mba için 109 toefl istiyo

• Sloan ve kellogg istemiyor bence gayet yeterli

Hocam ben Baruch College University of New York'a statüden dolayı 1 yıl kayıtlı olmam gerektiği için kabul başvurusu yaptım. 3 ay email ve telefon trafiği ile geçti. Sonunda IELTS ya da TOEFL istediler. Ben de çalışmaktan inan tuvalete gidemiyorum o dönemler. Kardeş ben Michigan'da Eyalet şampiyonu oldum, University of Michigan'ı da 1. Likle bitirdim, üstüne de 3 tane makale yayınladım. Ne TOEFL'ı ya, yok sunav mınav. Alıyosan al dedim aynen böyle email yazdım :D. Öğlene cevap geldi, kabul edildiniz diye. Bu arada Baruch College'da da 1. Likle mezun oldum :D

Dil seviyesi nedir, dil testi nedir hiç bilmem valla :D İngilizce'yi biliyorsan biliyorsundur, bunun A'sı, B'si, C'si olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 6 Ekim 2024; 16:21:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Umich ann arbor mu, masallah

Ben valla tecrube de olmadan bacheloru alir almaz princeton, nyu, northwestern, browna filan basvurumu attim, herhangi bir sey aciklamama bile gerek kalmadi, bazilarinda ekstradan bolumum ingilizce diye okuldan belge bile atmamistim bombostu kutular. Gerek de olmadigini gorduk sonra

Princeton'i tavsiye ederim, monoton bir kampusu var, etrafta yemek yenecek yer bile cok az, ama adi cok degerli sonucta, gerekirse yemegi kendin yap ama Princeton'a git derim. Brown falan hikaye, sadece bazi cevrelerde adi biliniyor, cok da sallayan yok. Hem Pricneton New Jersey'de, daha rahat bi ogrencilik hayati yasarsin tabi calismiyorsan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Ekim 2024; 17:9:29 >

Hocam abd’de 50-100 sıralarda olan bir üniversitede ücretli computer science masterı yapmak mantıklı mı yoksa değmez mi?

• Mesajlarimi kim niye siliyor deneme 4
    Ben nyudayim zaten. Brown bizim iktisat camiasinda gayet adi bilinen bi yer (ozellikle macroda). T20 institution, ve bir phd icin deli oduyorlar (bana teklif ettikleri de gayet fazlaydi ama ondan fazlasını da duydum, postdoc parasi hatta fazlasini veriyorlar resmen). Princeton tam kafa yemelik yer (koca sehirde üniversite, lise, ilkokul, hastane, 2 3 tane de restoran var sehir pardon koy bitti), orayi nj bile saymamak gerekir fazla izole bir ortam.
    @sensaura

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 7 Ekim 2024; 19:15:24 >
  • Hocam, 2 yilda cebinden hemen hemen yasam giderleri dahil $100,000 dolar cikar. Bursluya gecme imkanin olsa, $50,000 civari okula odemezsin, ama gece gunduz universiteye calistirirlar seni, ekonomik durumun iyiyse yap derim, ama hem calisip hem okuyacagim diyorsan kazin ayaginin cok farkli oldugunu goreceksin.

Simdi hocam bilimden, ilimden, irfandan konusuyoruz ya, forumda direk ban'lanma nedenidir bu seyler :D ban yemek istemiyorsan H.A.L.K'in seviyesine gore yazman lazim, patates, bulgur falan yaz, Princeton'da bulgur bulabilir miyim falan yazarsan bloklanmazsin :D ya da Kemal Dede falan diyeceksin, biraz da ucuyoruz, kaciyoruz mesajlariyla suslersen hicbir mesajin silinmez Bilgisayar M. Yurtdışı Oranları , Apple Microsoft Çalışan Sayısı DEV REHBER  ( GÜNCELLENDİ !!! ) 

Bak ben Princeton'u anlatirken nasil yazmisim bak gor, patates falan ekledim ozellikle :D iste linki:

https://forum.donanimhaber.com/princeton-universitesi-aclik-gunleri--146743031

Bilgisayar M. Yurtdışı Oranları , Apple Microsoft Çalışan Sayısı DEV REHBER  ( GÜNCELLENDİ !!! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Ekim 2024; 19:40:34 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.