Otomobil şirketlerinde Marmara ' nın çalışanlarında Mühendislik mezunu az, genelde İİBF bölümlerinin mezunları iyi yer edinmiş. Bir de Marmara ' nın diğer üniversitelerin 2 katı kadar mezunu olması da bir etken |
Bilgisayar M. Yurtdışı Oranları , Apple Microsoft Çalışan Sayısı DEV REHBER ( GÜNCELLENDİ !!! ) (9. sayfa)
-
-
Tercih zamanı talep gelirse ekleyebilirim. Bölüm eklemeye bir süre ara verdim
-
Hocam eğer yaparsanız dört büyük denetim şirketi, bakanlık müfettişlikleri ve mckinsey çalışanları dikkate alınabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İİBF ile ilgili şirketler hakkında çok detaylı bilgim yok. Sadece mckinsey ' i biliyorum. Ekleyecek olursam sizden şirket tavsiyesi alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 21 Temmuz 2021; 22:59:43 > -
Hocam GTÜ’nün rakibi İYTE eklense iyi olur bence. Ve Türk-Alman Üniversitesinin de istatistikleri ilginç olabilir.
Rehberlikçilerin zorla tercih yaptırması yerine bunu uplayin bari faydalı konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 22 Temmuz 2021; 10:58:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
huawei ytü yü kapatmış resmen
-
İntelde ne cok bounlu varmis
Yanlis mi sectik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
odtü gel hocam
Guzel okul ama para vermiyor
Taü ' de çoğu bölüm yeni açıldığı için daha mezunu bile yok doğru düzgün. Çoğu şirkette 0 çalışan çıkacağı için veriler yanıltabilir o yüzden eklemedim
İYTE aklımda var. İlerleyen zamanlarda ekleyebilirim
-
Anladım hocam kolay gelsin.
Eyvallah hocam teşekkür ederim.
Ne parası vermesi geeekiyor hocam? Eski ODTÜ mezunuyum. Merakımdan soruyorum, Yeni Birseyler mi var?
Bilkent burs veriyo hocam, odtude bu yok veya daha düşük. Yoksa ee icin odtu ulkedeki en iyi 2.okul bence, gitsem en ufak pismanlik duymazdim.
evet hocam, anladım. Benim zamanında da aynıydı, ben ODTÜ’yü tercih etmiştim ama ikisi arasında hiçbir fark yok. Hangisini seçersen seç, pişman olmazsın.
Üniversite sonuçları açıklanmış. Up
-
uzay ve havacılık mühendisliği gelsin
Konu güzel ancak yanıltıcı olabilir.
Gtü gibi yeni sayılan üniversitelerin (ki sadece 5-10 yıldır mezun veriyorlar) rakamları elbette 100-200 yıldır eğitim verenlere oranla daha düşük olacaktır.
Hatta Makinede Endüstride bu okul daha mezun bile vermedi sanırım. Bu gözle okumak gerekiyor tabloyu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X