Şimdi Ara

bilgisayar mı akıllı yoksa insan mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

bilgisayar mı akıllı yoksa insan mı?

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2014)
Giriş
  • evet hangisi daha akkılı bana ama felsefe yapmayın bilgisayarı insanlar yaptı insan daha akıllı diye

• bak sana acıklayayım asikral bilgisayarda 100lerce hatta binlerce sayfalık yazı azbir yer kaplar fakat resim mp3 gibi dosyalar ise cok yer kaplar haksızmıyım fakat sizin dun gordugunuz mini etekli bir kız ise hala aklımızdadır okadar cok dokumanı bilmesekte bu da demek oluyor ki insan bilgisayardan akıllıdır
  • Bir bilgisayar onu kullanan kadar akıllıdır.

Bilgisayar insandan akıllı degildir.Aslında bilgisayar akıllı degildir.Sadece insanın aynı anda degerlendiremeyecegi kadar cok veriyi daha hızlı ve daha dogru sekilde degerlendirir.Bu yetenegi de onun bu is icin daha onceden programlanmasından kaynaklanır.Akıllı olusundan degil.

Bu bos topigi kınıyorum.
  • Bilgisayarı insanlar yaptı
    Yani insan daha akıllı

Bir de Kharia'nın cevabıyla birleştirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Kasım 2005, 23:01:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Bilgisayarı insanlar yaptı
    Yani insan daha akıllı

ha evet bak unutmusum.klasiktir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

quote:

Bilgisayarı insanlar yaptı
    Yani insan daha akıllı

ha evet bak unutmusum.klasiktir.

Konuyu açan arkadaş değinmiş

• C.Sinan Sagıroğlu felsefesi yapadım ama neyse.Herhalde sen bilgisayarın senden daha zeki oldugunu düşünüyorsun.

Ya da ''akıllık'' kavramını henüz çözememişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 9 Kasım 2005, 0:05:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    rüya mı yorumlacak var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Okudum mu sanıyorsun?Ya da gerek var mı diye sorayım.
  • quote:

quote:

Okudum mu sanıyorsun?Ya da gerek var mı diye sorayım.

Doğru.Ne diyeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOFTWARE

bak sana acıklayayım asikral bilgisayarda 100lerce hatta binlerce sayfalık yazı azbir yer kaplar fakat resim mp3 gibi dosyalar ise cok yer kaplar haksızmıyım fakat sizin dun gordugunuz mini etekli bir kız ise hala aklımızdadır okadar cok dokumanı bilmesekte bu da demek oluyor ki insan bilgisayardan akıllıdır

Vallahi bravo.Bu teoremi oyle her bilim insanı kuramaz.Gercekten kutlarım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SOFTWARE

bak sana acıklayayım asikral bilgisayarda 100lerce hatta binlerce sayfalık yazı azbir yer kaplar fakat resim mp3 gibi dosyalar ise cok yer kaplar haksızmıyım fakat sizin dun gordugunuz mini etekli bir kız ise hala aklımızdadır okadar cok dokumanı bilmesekte bu da demek oluyor ki insan bilgisayardan akıllıdır

Vallahi bravo.Bu teoremi oyle her bilim insanı kuramaz.Gercekten kutlarım.
    insanına bağlı bence

• yaw yerim onun aklını çöpü silmez hasta olur kalıp bi ilaç içmez içini solucanlar kaplarda len bak bende worm var demez illa ben bulcam çöpü sil derim verdii cewap valla mı? silimmi harbiden virüs bulaşır kendine virüs bulaştığını bilmez ancak teşhisten anlayan bi doktor koyucan başına onunlada goygoy yapar sistemi ağırlaştırır ki o doktor da her işe burnunu sokar en sonunda dayanamaz kovarsın gene virüs girer o zamanda worm bulaşır garip çalışır aptallaştığını ancak ben hissederim ben program bulur silerim adam gibi kapatırım ertesi gün sistem ciddi bi hatadan kurtarıldı ben yaptım kurtardım mail atta nasıl becerdiimi anlatiim üsttekilere die havalı bi mesaj gelir (bi hatada yok ayak yapıo) daha ne biliim aptal aptal işleri var bu bilgisayarın heee bide film izlerim aradan 20 dk. sonra maus hareket etmedi demekki beni yanlız bıraktı die filmin en heyecanlı yerinde monitörü kapatır benide uyuz eder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.