Şimdi Ara

Bilgisayar Müh Dizüstü Bilg Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz? 2-3 bin arasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crimylar -- 5 Eylül 2016; 20:33:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu354351

Bu modeli önerebilirim.

• Invisible kullanıcısına yanıt
    2-4 saat pil ömrü diyor. Az gibi değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: crimylar

2-4 saat pil ömrü diyor. Az gibi değil mi?

Eğer pil suresi istiyorsanız u lu modellere bakabilirsiniz rahat 4 saat götürebilecek bi model kanımca.

• Invisible kullanıcısına yanıt
    U lu model derken ne demek istediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: crimylar

U lu model derken ne demek istediniz?

6200u gibi u lu işlemciler demek istedim daha az güç tuketiyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Mühendisliği
    14 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Tavsiye
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum 1.si kesinlikle ssd siz bi model alma 2.si u serileri güç tasarrufu için üretilmiş modellerdir ciddi performans farkı yaşarsın hq modellere göre işlemci i7HQ ddr4 ram ve ssd en az 128 gb olsun sistem ve yanına eclipse visiual studio unity gibi proglamlama yazılımlarını kurmak için hdd ile ssd aradında özellikle ve ddr3 ve ddr4 ram arasında bu programları kullanırken farkı bizzat deneyimledim benim tavsiyelerim böyle kardeşim bu modele gelecek olursak işlemci skylake i7 6700hq server bilgisayarları dışonda mobil cihazlara konulabilen en iyi işlemci şuanda ram tavsiye ettiğim gibi ddr4 8 gb boyutu da yeterli ki sonradan bunu kendinde upgrade edebikrisin 12 gb a kadar ama 4+4 olması 8+4 olmasından daha iyi.Ssd yok bunu eğer dvd kısmını sökebilirim oraya hdd birincil kısmada ssd takarım dersen bu laptobu al ama ssd takamm sonradan dersen bütçenin yettiği ölçüde ssdli modellere yönelmeni kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xPcExpert

Kardeşim ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum 1.si kesinlikle ssd siz bi model alma 2.si u serileri güç tasarrufu için üretilmiş modellerdir ciddi performans farkı yaşarsın hq modellere göre işlemci i7HQ ddr4 ram ve ssd en az 128 gb olsun sistem ve yanına eclipse visiual studio unity gibi proglamlama yazılımlarını kurmak için hdd ile ssd aradında özellikle ve ddr3 ve ddr4 ram arasında bu programları kullanırken farkı bizzat deneyimledim benim tavsiyelerim böyle kardeşim bu modele gelecek olursak işlemci skylake i7 6700hq server bilgisayarları dışonda mobil cihazlara konulabilen en iyi işlemci şuanda ram tavsiye ettiğim gibi ddr4 8 gb boyutu da yeterli ki sonradan bunu kendinde upgrade edebikrisin 12 gb a kadar ama 4+4 olması 8+4 olmasından daha iyi.Ssd yok bunu eğer dvd kısmını sökebilirim oraya hdd birincil kısmada ssd takarım dersen bu laptobu al ama ssd takamm sonradan dersen bütçenin yettiği ölçüde ssdli modellere yönelmeni kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam ddr3 ram ile Ddr4 arasında gözle görülür fark gördüğünüze emin misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 1033mhz 4 gb ramden sonra 2133mhz 8gb arasında gözle görülür bir farkı görürsüznüz ama 1800mhz ile 2133mhz arasındaki farkı farkedemezsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.