Şimdi Ara

Bilgisayar Müh İçin Hangisi En Önemli ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Bilgisayar Müh İçin Hangisi En Önemli ?

(En Son Oy Tarihi: 3.8.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64

Haksız olan sizsiniz hocam. Haksızlığınızı kanıtladım. Üzerine 2-3 kere daha kanıtladım size özel daha basitleştirilmiş bir tarzda (for dummies hesabı). Artık saçma bir argüman dahi üretemiyorsunuz.

Buyrun siz ağlayın ben niye ağlayayım?
    Aksi bir kanıt sunamadınız.

Yök kendi diyor akrediteye göre alıyorum diye. Almanya kendi diyor akredite istiyorum diye ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar Müh İçin Hangisi En Önemli ?
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:35:40 >
  • Kusura bakmayın hocam. Odtü Kuzey Kıbrıs Kampüsünde Doğu Akdeniz mezunu hocalardan İngilizce eğitim almadığım için çok anlayamıyorum
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:35:33 >
  • Hocam çok ezdiniz beni. Hemen Odtü Kuzey Kıbrısa geçiyorum ve mezun olup Odtü mezunu diye dolaşmaya başlıyorum. Belki adam sanarlar beni. Ufkumu açtığınız için teşekkürler
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:35:28 >
  • Konumdan kasıt staj ve iş imkanlarıysa Ege'nin İYTE'ye pek bir üstünlüğü yok. GTÜ'nünse istanbul'a acayip yakın olup oradaki firmalarla anlaşması olması gibi bir artısı var.
  • Konum çok önemli değil elbette ama iyte nin konumu çokkk kötü.

• Tats T kullanıcısına yanıt
    Izmir aslinda gtü gebzeye gore daha guzel gibi canlaniyor kafada hocam. Emin misin?

• İngilizce derken? İngilizce yoksa diğer özellikler ne işe yaracak ki anlayamadım. Şirket sizi ingilizce kursuna mı yatıracak? :))

• serryt455 S kullanıcısına yanıt
    Hocam İzmir'dekilere kıyasla artı demek istememiştim sadece böyle bir pozitif olayı var demek istemiştim. Sadece staj imkanı olarak konuşunca İzmir'in artısı olur mu bilmiyorum Gtü'ye göre bazı firmalarla anlaşmaları vardı çünkü ama net de hatırlamıyorum yani özetle emin değilim .
    Üniversite yaşamı olarak izmir her türlü alır bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.