< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 29 Temmuz 2020; 18:29:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bilgisayar Müh İçin Hangisi En Önemli ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 29 Temmuz 2020; 18:29:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En önemlisi okulun bilinirliği. Etiket önemli maalesef.
Sonra konum geliyor. İstanbul > Ankara. Geri kalanların bir önemi yok pek. Hepsi yaklaşık aynıdır. Öğretim üyesi sayısının bir önemi yok. Prof ve doç sayısı önemli olabilir en fazla. Öğretim üyesi meselesi biraz piyango aslında. Önemli olan okulun yıllardan beri süregelen bir ekolü olması. Düzgün işleyen bir sistem varsa öğretim üyelerinin çook da önemi kalmıyor. Sonuçta derslerde çok da bir şey anlatılmıyor. Bütün bm öğrencileri internetten benzer kaynakları takip edip neredeyse aynı müfredatları görüyorlar. Öğretim üyesi daha çok yüksek lisans ve doktorada önemli. İngilizce veya Türkçe olmasının hiçbir önemi yok hem sektörel anlamda hem akademik anlamda. Bm okuyan veya okumaya gelen kişiler zaten belirli bir seviyede ingilizce bilmek zorunda. Bilmeyen de seve seve öğreniyor zaten. Şahsi fikrimce derslerin Türkçe anlatılması hem öğrenci hem de öğretmen için daha avantajlı. Teknik terimler ingilizce kullanıldıktan sonra hiç farkı yok. Akreditasyon birileri para kazansın diye uydurulan ancak nedense pek çok kimsenin aşırı önem verdiği bir şey. Kimse iplemiyor arkadaşlar. Ne başvuracağınız şirketlerin ne de okulların umrunda. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:36:25 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 29 Temmuz 2020; 20:17:7 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 29 Temmuz 2020; 20:20:39 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:40:50 > |
|
|