Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisiyim soruları alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
7
Favori
4.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gariban üniversiteyi bitirmiş diye kendini dahi etmiş yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Evet hocam 270-300 arası oynuyor puanlar Anadolu veya Osmangazi istiyorum zaten ama Hayırlısı bakalım durum neyi gösterir...

Osmangazi bursadaki deilmi lys puani 400 onun

• quote:

Orijinalden alıntı: Eph Da Niel 17

Nickiyle , kendisinin hiç alakası yok.

Gariban üniversiteyi bitirmiş diye kendini dahi etmiş yazık

O değilde senden zeki olduğum kesin..
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Eskişehir Osmangazi Üniversite'si

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-1,5 alman seninle alakalı bir şey.Benim yurttan tanıdığım 4.sınıf öğrencisi abim 2 bin lira maaş alıyor şuan daha bitirmedi bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

1-1,5 alman seninle alakalı bir şey.Benim yurttan tanıdığım 4.sınıf öğrencisi abim 2 bin lira maaş alıyor şuan daha bitirmedi bile

2 bin mi?Hadi canım,olur mu öyle şeyDalga mı geçiyorsun dostum,arada alt üstü 500 kağıt fark var.Sanki 20 bin kazanıyor
  • garajın var mı projelerini nerede gerçekleştiriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dahi Hazretleri

quote:

1-1,5 alman seninle alakalı bir şey.Benim yurttan tanıdığım 4.sınıf öğrencisi abim 2 bin lira maaş alıyor şuan daha bitirmedi bile

2 bin mi?Hadi canım,olur mu öyle şeyDalga mı geçiyorsun dostum,arada alt üstü 500 kağıt fark var.Sanki 20 bin kazanıyor

3Bin tl alan arkadssim var suan 3. Sinifi bitirdi 4. Sinifta ayrica is yeri masterinida odemeyi teklif etmis ama cocuk dahi tabii. 1. Sinifin sonundan beri ekstra burs aliyor o bursla araba aldi suan kendine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış Gültekin

garajın var mı projelerini nerede gerçekleştiriyosun

Garaj şart değilAma öyle bir yerde başlamak isterdim doğrusu.Ofiste yapıyoruz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

quote:

quote:

3Bin tl alan arkadssim var suan 3. Sinifi bitirdi 4. Sinifta ayrica is yeri masterinida odemeyi teklif etmis ama cocuk dahi tabii. 1. Sinifin sonundan beri ekstra burs aliyor o bursla araba aldi suan kendine.

Hep nedense arkadaş oluyorİnanır mısın bizimde bir arkadaş vardı,microsoft diye bi şirket kurmuştu yıllar önce,şimdi dünyanın en zengin adamı olmuş kerata.Tabi muhattap olmuyor bizimle

• biigisayar mühendisi olmak isteyenlere ne söylemek istersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Okul itü ing. Bilgisayar, ama kendi kendime bir şeyler ogreneyim hevesi yok hiç. İsmi şekil geldi, yorumlara baktım olumlu yazdım gitti :D ufaktan başlamam gerekiyor bir şeylere, var mi tavsiye ettiğiniz bi site?

başlangıç için codecademy.com fena değil
  • Ingilizce okumak zor oluyor mu ?

• Direk mantığını anlatan değil de dil eğitimine giren lazim hocam. Mantığını öğrenmiştim daha evvel, ama o kadar sadece. Geçen code.org dan deneyeyim dedim legolarla başlatıyor adam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hep nedense arkadaş oluyorİnanır mısın bizimde bir arkadaş vardı,microsoft diye bi şirket kurmuştu yıllar önce,şimdi dünyanın en zengin adamı olmuş kerata.Tabi muhattap olmuyor bizimle

Para bulunca degisiyolar hocam yaaaa. O sabahlara kadar beraber yapilan projeleri filan hemen unutuyolar Saka maka soyledigim dogru cocuk 3 yildir burs aliyo bu yul burs+maas seneye buyuk bir zam+masteri oducekler cocuk icin. Sirket dedigimde is bankasi

• İş görüşmelerinde en yüksek ne kadar maaş teklif ettiler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Para bulunca degisiyolar hocam yaaaa. O sabahlara kadar beraber yapilan projeleri filan hemen unutuyolar Saka maka soyledigim dogru cocuk 3 yildir burs aliyo bu yul burs+maas seneye buyuk bir zam+masteri oducekler cocuk icin. Sirket dedigimde is bankasi

Aslında bankalar yüksek maaş veriyor diye duymuştum ama başvurma fırsatım olmadı hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismail5231

1.sınıf birine ne tavsiye edersin okulda c++ gördük.

C++'da ilerle dostum.Özellikle oyun şirketleri gibi hedefin varsa.Tabi bu birazda ilgi alanına bağlı.Eğer android dersen tabi ki javayı öneririm.Ama bir tek şunu söyleyeyim.Okulda öğretilenler teoriden ibarettir.Pratiğini sen yapacaksın

c++ da ilerle derken hocam ? internette muhammed mastar var c++ anlatan butun videoları işledik hatta okulda onda olmayan konuları bile gördük elimde 2 3 tane c++ kitabı var aynı sekilde onlardaki butun konularıda işledik c++ ın ilerisi ne oluyor ? ne işlediniz diye sorarsan kalıtım operator aşırı yükleme dosya açma yazma try catch felan.

• Dahi Hazretleri kullanıcısına yanıt
    siz mezun olup çalıştığınız halde,o hem okuyup hem çalıştığı halde sizden fazla alıyor bunu vurgulamak istedim
  • quote:

siz mezun olup çalıştığınız halde,o hem okuyup hem çalıştığı halde sizden fazla alıyor bunu vurgulamak istedim

Tamam o arkadaşının yerine gururlandıysan konuyu terkedebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.