Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisiyim soruları alayım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
7
Favori
4.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölümden mezun Vodofone'da tezgahtar olarak çalışan arkadaşım da var şuan 1000 lira gibi bir rakam alıyor ama onun ünisi YTU falan değildi tabi anadoluda sıradan bir üniversiteydi yani kendini geliştirmek lazım
  • C# falan nasıl anlıyorsunuz ya ben zorla geçtim.

Ki siz kim bilir daha neler neler görmüşsünüzdür.

Bu tür konuları görünce direkt kaptın mı yoksa çok çalışınca gerçekten oluyor mu?
  • YTÜ bilgisayar mühendisi bir adamın bu denli cevaplar vermesi beni sektörden soğuttu vallahi.
    Rakip eleme çabaları mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanıdığım çoğu bilgisayar mühendisi bilgisayar donanımından zerre anlamazlar işlemcinin üstündeki fana motor diyecek kadar bilgisizleride var içlerinde daha çok yazılım ağırlıklı iş yapıyorlar piyasada en kötü 3000 tl felan alıyorlar bir tekniker olarak acayip uyuzumdur mühendis tayfasına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

tanıdığım çoğu bilgisayar mühendisi bilgisayar donanımından zerre anlamazlar işlemcinin üstündeki fana motor diyecek kadar bilgisizleride var içlerinde daha çok yazılım ağırlıklı iş yapıyorlar piyasada en kötü 3000 tl felan alıyorlar bir tekniker olarak acayip uyuzumdur mühendis tayfasına..

Uyuzsan bi doktora görün
  • Dahi Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bana torpil yapsana hocam Teknoparkta

bende trakya mezunuyum işsizim :D

Sistem ,Test veya İş analisti olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

C# falan nasıl anlıyorsunuz ya ben zorla geçtim.

Ki siz kim bilir daha neler neler görmüşsünüzdür.

Bu tür konuları görünce direkt kaptın mı yoksa çok çalışınca gerçekten oluyor mu?

Direk kapma felan olmadı bende hatta kalın kafalı olduğumu itiraf edeyimBaya çalıştım
  • Ben de Bilgisayar Mühendisiyim. Sırf bizim bölümde değil bütün bölümlerde üniversitede bir şey öğretilmiyor. Kendi çaban seni daha çok geliştiriyor.
  • 3000 fln dahil 1500-1700 den başlıyor bilgine göre ama orta düzeyde bişeyler biliosn proje yapabiliyorsan 2-2.5 arası üst düzeyse ucu açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

Bana torpil yapsana hocam Teknoparkta

bende trakya mezunuyum işsizim :D

Sistem ,Test veya İş analisti olabilirim

Hocam tp'da pek bağlantılarım yok maalesef
  • Bilgisayarımdaki virüs bana bulaşır mı!

• Ytü gibi bir üniversiteden mezun olup 1.5 milyar maas vermelerini aklım almıyor genelde maaslar böylemi hocam tecrübeden kastın nedir üni döneminde yapılan staj bi tecrübe olarak sayılmazmı veya daha önce bir yerde calısmıs olmanımı şart koşuyorlar bilkent CTIS okumayı düsünüyorum bu maas olayı canımı cok sıktı bu konuda bi aydınlatsan bizi
  • ben de geçen hafta mezun oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dahi Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Depay88

Yanlislikla bilgisayardaki tum dosyalari java ile aç/calistir yaptim hicbisey acilmiyo format atiyim dedim onun dosyalari bile javayla ac olmus atilmiyo ne yapmam gerek?

Daha önemli sorular bekliyorm.Mesela iş şartları maaşlar vs.

Erkek...

• Bende 4.sınıf olacağım.Görüntü işleme teknikleri demişsin acaba OpenCV ile hiç işin oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

1-1,5 alman seninle alakalı bir şey.Benim yurttan tanıdığım 4.sınıf öğrencisi abim 2 bin lira maaş alıyor şuan daha bitirmedi bile

2 bin mi?Hadi canım,olur mu öyle şeyDalga mı geçiyorsun dostum,arada alt üstü 500 kağıt fark var.Sanki 20 bin kazanıyor

3Bin tl alan arkadssim var suan 3. Sinifi bitirdi 4. Sinifta ayrica is yeri masterinida odemeyi teklif etmis ama cocuk dahi tabii. 1. Sinifin sonundan beri ekstra burs aliyor o bursla araba aldi suan kendine.

Hangi universite, bu arkadaslar hakkinda biraz bilgi verir misin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

bilgisayar mükendisliyi bana saçma geliyor bilgisayar beyaz eşya gibi bişey artık
    buz dolabı mühendisli çamaşar makinası mükendisli

Yav he heYazılım ve bilişim sektörü dünya durdukça duracaktır

ama dünya döniii?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Hangi programlama dillerini öğrendin? Diller dışında ne öğrendin? Eğitim dili İngilizce miydi Türkçe mi?

Valla birader,Html,css,javascript birde c++ öğrendim.Onun dışında veri tabanı yönetimi,görüntü işleme teknikleri vs.Gerçi çoğunu kendi emeklerimle öğrendim.İngilizce aldım

Ytü den mezunum demişsin ingilizce aldım dersi demişsin, bildiğim kadarıyla ve kaynaklarda ytü %30 ingilizce görünüyor, sen nasıl %100 aldın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Hangi programlama dillerini öğrendin? Diller dışında ne öğrendin? Eğitim dili İngilizce miydi Türkçe mi?

Valla birader,Html,css,javascript birde c++ öğrendim.Onun dışında veri tabanı yönetimi,görüntü işleme teknikleri vs.Gerçi çoğunu kendi emeklerimle öğrendim.İngilizce aldım

Kardeş sen bilgisayar mühendisiyim demişsin, ama sen bildiğin web tasarımcısın ne bu js html css.

Bil müh html ne arar şaka mısınız?

Söyle bakalım,hangi gezegenden geldin?Yoksa efsane kriptondan mı?

Bil mğh dediğin pyhton öğrenir, c# c++ öğrenir, hadi php asp de anlarım. Java kesin zaten de. Html li napıyonuz birader? Js yide tamam da css nedir? Benim gözümde (bir iş veren olarak) çöpsünüz eğer cidden bu kadar az PROGRAMLAMA dili biliyorsan.

Css ve html programlama dili değildir umarım biliyorsun bunu.

• CD açma tuşunun kablosuyla power tuşununkini değiştirsek CD tuşuyla bilgisayar açabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.