Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği 2015 Maaş & İş Bulma-Özel Sektör Çalışanından Gerçek Veriler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
52
Favori
36.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ytude sadece ee fakültesi devasa büyüklükte(gectıgımız yıllarda yenı kampusune tasındığı ıcın yenı modern bir bına baya. Lab imkanları falan çok geniş teknik bi universite oldugu için ve fakulte yenı yapıldıgından ) ayrıca ytu sana yılların verdıgı tecrubesıyle cok guzel bı temel hazırlar bu muhendıslıgın mantıgını kavratır egıtımınde bunu amaclar. Sen zaten bunları aldıgında kendını çok rahat gelıstıreceksın ve iş hayatında öne gececeksın.bölüme hep yuksek puanla gırmıs ınsanlar cevrende olacak ve onlarla beraber bırbırınızı üste cekecek ve gelıstıreceksınız. Ytuye gecmenı sıddetle tavsıye edıyorum. Marmaraya gecmenı onermem istanbulda olmamasına ragmen ege daha iyidir ordan ekşi sözlükte falan hangısı hakkında daha iyi ve çok seyler yazılmıs bakabılırsın. Ege bılmuh hakkında 7 sayfa entry var marmara hakkında 1 sayfa bıle yok.

Marmara , istanbul baska bölümleriyle one cıkan ve muhendıslıkte pek ıyı olmayan unıversıteler. Ytu veya bau falan düşün bau 'nun da guzel ımkanları var.hacettepe bılgısayar da bayagı övülüyor ona da bakabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 12 Temmuz 2017; 6:54:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Belfort

Ytude sadece ee fakültesi devasa büyüklükte(gectıgımız yıllarda yenı kampusune tasındığı ıcın yenı modern bir bına baya. Lab imkanları falan çok geniş teknik bi universite oldugu için ve fakulte yenı yapıldıgından ) ayrıca ytu sana yılların verdıgı tecrubesıyle cok guzel bı temel hazırlar bu muhendıslıgın mantıgını kavratır egıtımınde bunu amaclar. Sen zaten bunları aldıgında kendını çok rahat gelıstıreceksın ve iş hayatında öne gececeksın.bölüme hep yuksek puanla gırmıs ınsanlar cevrende olacak ve onlarla beraber bırbırınızı üste cekecek ve gelıstıreceksınız. Ytuye gecmenı sıddetle tavsıye edıyorum. Marmaraya gecmenı onermem istanbulda olmamasına ragmen ege daha iyidir ordan ekşi sözlükte falan hangısı hakkında daha iyi ve çok seyler yazılmıs bakabılırsın. Ege bılmuh hakkında 7 sayfa entry var marmara hakkında 1 sayfa bıle yok.

Marmara , istanbul baska bölümleriyle one cıkan ve muhendıslıkte pek ıyı olmayan unıversıteler. Ytu veya bau falan düşün bau 'nun da guzel ımkanları var.hacettepe bılgısayar da bayagı övülüyor ona da bakabılırsın

Hocam cevap için çok teşekkürler. Baya aydınlatıcı oldu. Birde merak ettiğim bir şey daha var, BAU'yu araştırıyorum ama pek kaynak bulamadım. BAU'nun ne gibi imkanları vardır? Benim için öncelik yurtdışı ve BAU da yurtdışı imkanları iyiyse tercih edebilirim. Sadece ilk 1000 e girenleri silikon vadisine yolluyormuş bir dönemliğine bunu biliyorum. Orada kampüsleri var. Mesela kendi öğrencilerinden başarılı olanları mı yolluyor o kampüslere veya ücretli mi yolluyor? Bildiğiniz kadarıyla BAU'den de bahsedebilir misiniz hocam?

Not: Hacettepe iyi deniliyor ama istanbul dışı olduğu için eledim onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 12 Temmuz 2017; 9:28:33 >

• Turkcell: 12x4250 + 3-5maas prim.

Burasi universite tavsiyesi alma yeri degil. Onu ilgili basliktan sorun.
  • Adam yazarken çok boş konuşmuş . Bilgisayar Mühendisliğinde veya Yazılım Mühendisliğinde okuyan biri çok iyi çalışır okulu birinci bitirirse tabi nerede okursa okusun onu direk işe alırlar . Sanki okul çok önemliymiş gibi yazmış . Sizin dediğiniz diğer mühendislikler için geçerli .
  • Hocam istanbul universitesi bilgisayar nasildir

• Biliyorum burası üniversite tercihi danışma yeri değil ancak bi yardım edebilirseniz çok sevinirim. Işık üniversitesi yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Adam yazarken çok boş konuşmuş . Bilgisayar Mühendisliğinde veya Yazılım Mühendisliğinde okuyan biri çok iyi çalışır okulu birinci bitirirse tabi nerede okursa okusun onu direk işe alırlar . Sanki okul çok önemliymiş gibi yazmış . Sizin dediğiniz diğer mühendislikler için geçerli .

kesin öyledir kardeş. git elazığda 1. olarak bitir okulu sonra git şirketlere ben elazığda 1. oldum de bakalım ne olacak özellikle aselsan, tai gibi şirketlere...
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Tabi İngilizce değilse öyle olur .
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: mow_

Turkcell: 12x4250 + 3-5maas prim.

yeni mezun maaşı mı bu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

yeni mezun maaşı mı bu hocam ?

evet
  • quote:

Hangi alanda çalışan kişinin maaşı acaba bu? Big data tarafindami, android tarafinda mi, donanimsal destek tarafinda mi vs. böyle bilgileride eklersek daha faydali olacaktir.

• Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı baslangıcta

• arkadaşlar yapı kredi'de çalışanların konumu nerde? ankara için. mülakatım var da nerde bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    Hangi okuldan mezunsunuz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bankada çalışma şartları nedir acaba, nasıl bir ortam var?

Home office çalışmak ta istiyorum ama işi home office olarak değil, bulduğum işin şartlarında varsa home office çalışmak isterim yani zorlamak yok. :)

Asıl sorun şu okul bittikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. İronik olan ise şu ; okumak ile bir sıkıntım yok bölümü isteyerek seçtim öğrenmeye %100 açığım ama ileriyi şuan göremiyorum :( Aklımda az buçuk bir şeyler var ama(Software Tester var sadece zaten) o konuda internette çok bilgi bulamadım.

Not: Üni de 1. Yılım 1. Dönem Python 2. Dönem (Şuan) C görüyoruz. Ek olarak HTML ve C++ çalışıyorum. Zaten C ile çok fark olmadığını görüyorum temelde. Ancak farklar var elbet. İngilizcem iyi seviyede sıkıntı yok.

• cengiz.ceng C kullanıcısına yanıt
    HOCAM BİR GÜNCELLEME YAPARMISINIZ
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    İŞ BULDUNUZ MU
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Şubat 2016 da mezun olmuştum. Temmuz 2016 da işe girdim. 2100 TL.ile başladım. Mayıs 2018 yılında işten çıktım. Son maaşım 3500+yemek+agi idi.

Şu anda yedek subay olarak askerlik görevimi yerine getirmekteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.