|
Bildirim
|
Bu konuya önceden cevap verdim zaten.3 büyük şehirin devlet okulları ve belirli vakıflar hariç boş yere okumayın diye açıkça söyledim.Maaş bilgisini verdiğim şirketler bu (sanırım 15-16 üniversite ediyor) okulların dışında bil. müh. mezunlarını zaten mühendis olarak saymıyor.Bayburt'ta Hakkari'de vs okuyup ben niye 3500 TL maaşla iş bulamadım beni niye işe almıyorlar diye ağlamanın anlamı yok.
|
konunun nasıl içine ediliri sergilemişsiniz resmen bilgisayar mühendisliği iş imkanlarından konu yine üniversite sidik yarışına gelmiş.konuyu açan arkadaşta usanmadan troll ün tekine cevap vermiş o adam büyük ihtimal odtülü filan değildir öyleyse zaten rezil adamın teki bu kadar sallamayın yani.sen kimsin diyosanız bilkent bilgisayar mühendisliğindeyim bende.adam deneyimini yazmış gözlemini yazmış sektörde gördüklerini yazmış iyi yerlerede gelmiş kendince adamın hala 10 sene öncesindeki öss sıralamasını sorguluyorsunuz bu neyin kafası lan? tamam bilkent odtü boğaziçi deu dan daha iyi okullar olabilir ama adam başarmış işte bir şeyler hala derdiniz ne insanların ne yaptıklarıyla ilgilenin adamın 10 sene önce girdiği sınavla değil.üniversite şovenizminin boku çıktı yani okulları filan iyi kötü diye eleştirinde insanlara okulları üzerinden niye hakaret ediyorsunuz niye küçük görüyorsunuz ? şimdi gelip kötü okulda okuyoda diyemezsiniz bilkentteyim işte ama bu kadar kompleks nedir arkadaş adam meslekle ilgili bir şeyler paylaşayım diyor konu odtü mü deu mu sen odtülü değilsen adam değilsin bilmem nerelere geliyor önce insan olun ya valla tüm ülkeye en lazım şey bu şuan herkesi bir katagorileme sen bendensin değilsen adam değilsin mantığı yeter artık kendinize gelin insan olun önce ortaya yazdım üstüne alınan alınsın
|
LinkedIn profillerini yollada bakalım kimmiş tıp puanıyla bilgisayar mühendisi olup 1500 tl alanlar.Lafa gelince böyle çok bilgisayar mühendisi var diyonuz ama kanıtlamaya gelince yengemin kayınçosu söylemişti falan demeler başlıyor
|
ayrıca arkadaşın yalanı da çıkmış bir konuda çok gereksiz bir başlık veayhut içindekiler gereksiz olmuş egoist ben bilirim havaları belki açılış amacı o değildi ama konu sahibi ve baltayanlar konunun içine etmiş |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anodora -- 26 Eylül 2015; 18:41:30 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inevitable05 -- 27 Eylül 2015; 2:08:09 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|