Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Eğitimi ve İTÜ Bilgisayar Mühendisliği (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
15
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam konu için teşekkürler. Yazılımcı olmak osteyen birine tavsiye eder misiniz? Malum Yazılım mühendislikleri Bau IEU vb vakıf ünilerinde var ailem sıcak bakmıyor acaba donanımın yazılımcı olmak isteyen birine faydası olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudan faydası olmasa bile kesinlikle faydası olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Benim sorum doğrudan bu konuyla ilgili değil fakat yardım alabileceğimi düşünüyorum. Kısacası bölüm-üniversite ikileminde kalmış durumdayım.

Gebze teknik bilgisayar mühendisliği ile İTÜ Matematik Mühendisliği seçip bilişime yönelmek arasında kararsızlık yaşıyorum. Sıralamam 21.700

Başta üniversite farkı ve matematiğe de ilgim olması nedeniyle aklım itüye kayıyor.Ayrıca -pek sanmasam da- en kötü senaryo olarak bilişimden sektöründen vazgeçersem matematik mühendisliğinde başka sektörlere yönelme olanağım da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RooTHem -- 5 Ağustos 2020; 21:33:32 >
  • Up

• İtü Bilgisayar istiyorum fakat mühendislikteki rekabet beni korkutuyor ve yazılımla ilgili hiç bilgim yok. Çevre de tıp diye baskı yapiyor. 1 gün kaldi düşündüğüm şeylere bak :(

• grievous1907 G kullanıcısına yanıt
    Bilginiz olmaması hiç önemli değil hatta daha iyi inanın bana. İstediğinizi seçin kesinlikle pişman olmayın.

• kobraserdar kullanıcısına yanıt
    İnanın ne yapacağımı bilmiyorum. Her türlü mutsuz olacakmisim gibi geliyor. :(

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.