Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği hangi üniversite? 😅

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese öncelikle Merhaba arkadaşlar 158 k dayım.

Bilgisayar mühendisliği eğitim olarak
    Süleyman demirel (io)
    Namık kemal (io)
    Mehmet akif ersoy
    Düzce (iö)
    Dunlupınar (io)
    Karabük (io) veya başka önerebilceğiniz üniversite ..
    Hangisini önerirsiniz okuyan ve okumayan yardımcı olabilir mi

Sıralayada bilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim . 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up bende takipteyim
  • +

• Yardım

• Up

• Yanlış anlama o seviye üniversitelerde şehir seçersin. Hangi şehir sana uygunsa onu seç

• Dilsiz Gurme kullanıcısına yanıt
    Yok ne yanlış anlaması hocam estağfirullah . Hangisini önerirsiniz aralarından şehir olarak?
    Çok teşekkür ederim
  • hocam bu dhde herkes ılk 20 kda oldugu ıcın bu sıralamalara bakma geregı bıle duymaz yorum yapsada 'odtü itü boun mezunu diğilsin internet cafe açorsonnnnn' gibi yorumlarla karşılaşabilirsin . Bence Namık Kemale bi bak İstanbula yakın olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrokesX

hocam bu dhde herkes ılk 20 kda oldugu ıcın bu sıralamalara bakma geregı bıle duymaz yorum yapsada 'odtü itü boun mezunu diğilsin internet cafe açorsonnnnn' gibi yorumlarla karşılaşabilirsin . Bence Namık Kemale bi bak İstanbula yakın olduğu için

Ya cidden , 20k lar sirf bu foruma toplanmislar. Nereye baksam dereceler geliyor. Adamin biri 8k dayim diye hava atiyo , digeri ben 2k dayim diye cikartip suratina vuruyor. Nasil bir forum lan burasi !?

• Namık Kemal mühendislik fakültesi çorluda dağın başında tek bina iyi araştır.

Süleyman Demirel ve Dumlupınar hem kampüs olarak hem de okulun eski köklü oluşu ile 1-2 adım öne çıkar .

Bu ikisini kıyaslarsak ben dumlupınar derim kampüsü değişik bir mimaride içerisinde gölü bile var .

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 30 Temmuz 2016; 12:58:16 >
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Değerlendiricem hocam çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodort

quote:

Orijinalden alıntı: StrokesX

hocam bu dhde herkes ılk 20 kda oldugu ıcın bu sıralamalara bakma geregı bıle duymaz yorum yapsada 'odtü itü boun mezunu diğilsin internet cafe açorsonnnnn' gibi yorumlarla karşılaşabilirsin . Bence Namık Kemale bi bak İstanbula yakın olduğu için

Ya cidden , 20k lar sirf bu foruma toplanmislar. Nereye baksam dereceler geliyor. Adamin biri 8k dayim diye hava atiyo , digeri ben 2k dayim diye cikartip suratina vuruyor. Nasil bir forum lan burasi !?

Düşen adama bir tekme de bunlar vurur böyle bir yer burası işte

Yıllardır ders çalıştıklarından içleri buruk kendinden düşük yapanı bulunca hemen dalga geçmek istiyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.