Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği kazananlar içeriiiii (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: idinc
    Bilgi Üniversitesi bilgisayar muh. %25 burslu

Sıralama : 140k

Bilgi Üniversitesi nasıl sizce ?
  • yok mu başka kazanan?
  • Bu iyte , gyte dediğiniz normal mesela istanbul üni , itü gibi yerler mi ? anlamadım ben onu herkes bunların muhabbetini yapıyor.

bi de itü , ytü ve istanbul üni ye girenler sıralamalarını yazarsa sevinirim.
  • 4961. Odtü.
  • Bu bilgisayar mühendislikleri için söylüyorum , hepsi geriye gitmiş galiba yani daha avantajlı duruma dönüşmüş diyebilir miyiz?

adam 5000.olmuş odtü kazanmış mesela @Kril arkadaşımız , 2009 , 0.8 aobp li başarı sırası 3630. yani orada bile o kadar oynama var demek istiyorum , siz ne diyosunuz bu konuda arkadaşlar?

bir de itü , ytü , istanbul üni. bunları kazanan arkadaşlar sıralamalarını yazarsa sevinirim.
  • kadir has üni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 28 Ağustos 2010; 17:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Bu iyte , gyte dediğiniz normal mesela istanbul üni , itü gibi yerler mi ? anlamadım ben onu herkes bunların muhabbetini yapıyor.

bi de itü , ytü ve istanbul üni ye girenler sıralamalarını yazarsa sevinirim.

evet onlarda birer üniversite..hatta teknik üniversite yani itü,ytü,odtü gibi..

iyte:izmir yüksek teknoloji enstitüsü
    gyte:gebze yüksek teknoloji enstitüsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooferbal

ya ben bilgisayara oldukça uzağım.birden tercih döneminde kafama girdi.çok ezilmekten korkuyorum bölümde .herkes bişeyler biliyodur en azından.çok garip hissediyorum kendimi bu yüzden:Sbenim gibi sıfırdan başlayanlar vardır umarım

merak etme dostum ben 9 eylüldeyim ve hiç bişe bilmeden kazandım yeterki matematik ve fiziğin iyi olsun gerisini okul vercek zaten kız /erkek ise 40-60 düzeyinde gayet iyi yani
  • GYTE
    31906 galiba.
    geçen sene 25984 ile alıyordu. Galiba bende sonuncu olarak girdim. (:
  • Bilgisayar müh. bayagı bi oran da düşmüş anlaşılan, Marmara geçen sene 16800 idi, 18300 sıralama ile girdim
  • @ozi01ozi01
    hocam hayırlı olsun. ben marmara bilgisayarı yazmadım. 16bin200 sıralaması olan arkadaşım yıldız bilgisayara girdi, 16bin700 sıralama ile açıkta kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Bu bilgisayar mühendislikleri için söylüyorum , hepsi geriye gitmiş galiba yani daha avantajlı duruma dönüşmüş diyebilir miyiz?

adam 5000.olmuş odtü kazanmış mesela @Kril arkadaşımız , 2009 , 0.8 aobp li başarı sırası 3630. yani orada bile o kadar oynama var demek istiyorum , siz ne diyosunuz bu konuda arkadaşlar?

bir de itü , ytü , istanbul üni. bunları kazanan arkadaşlar sıralamalarını yazarsa sevinirim.

22500 ile İstanbul Üni. kazandım. Daha avantajlı gözüküyor geçmiş senelere göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzaN -- 13 Ağustos 2010; 17:24:01 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33995356/mpage_1/key_/tm.htm

bu konuyada yazarsanız 2011de giricekler için cok yardımcı olmus olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahiv

@ozi01ozi01
    hocam hayırlı olsun. ben marmara bilgisayarı yazmadım. 16bin200 sıralaması olan arkadaşım yıldız bilgisayara girdi, 16bin700 sıralama ile açıkta kaldım.

saolasın,benim okul puansız sıralamam 15300, Yıldız teknik istiyodum kısmet deilmiş,okul puanı saolsun,senin adına da üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi01ozi01

18bin
    Marmara Üni-Bilgisayar Müh.(ing)
    Yıldız teknik gelmedi
    hiç yok mu burda YTÜ kazanan,sıralaması kaç

11.700 yıldıza girdim tobb ya da itü istiyordum .TOBB kazanan var mı kaçla girdi?
  • Kazandığınız yerler hayırlı olsun arkadaşlar. Puanlar yine düşmüş olsa da (iyisiniz yine) çok iyi ve zevkle okuma imkanınızın olduğu bir bölüme adım attınız.. Aşağıdaki başlıkta forumda bulunan ve bilgisayar mühendisliği okuyanların listesi var. Tercihten önce yeterince yapmadıysanız, buradan bölümünüzde okuyanları bulup, ulaşarak bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Kendinizi de listeye ekletebilirsiniz, ayrıca bir sayfada bu başlıktakiler için açtığım msn grubun adresi var. Hepinize başarılar dilerim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33878634/tm.htm

• ışık bilgisayar müh. kazandım %100 burslu. sıralama 40 000 .. bu başlık altında biraz ezik kaldık ama olsun bilgisayar mühendisliği bilgisayar mühendisliğidir
  • İTÜ (%30 İng.) kazandım ben de. MF-4'te 523 puanla 7422.'ydim.
  • Anadolu üniversitesi- bilgisayar müh(ing.) 24k.
  • ODTU bilgisayar
    4100.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.