bilgisayar mühendisliğini kazananlar üni, puan ve başarı sırasını yazarsa sevinirim
itü bilg 7345 başarı sıram
quote:
Orijinalden alıntı: sueg
bilgisayar mühendisliğini kazananlar üni, puan ve başarı sırasını yazarsa sevinirim
ben de merak ediyorum 2011 de ilk kez giricem
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-815DA1408
quote:
Orijinalden alıntı: sueg
ben de merak ediyorum 2011 de ilk kez giricem
bilkent üniversitesi, puan 543, sıralama 2071
quote:
Orijinalden alıntı: fatalbazooka
bilkent üniversitesi, puan 543, sıralama 2071
Alıntıları Göster
ya ben bilgisayara oldukça uzağım.birden tercih döneminde kafama girdi.çok ezilmekten korkuyorum bölümde .herkes bişeyler biliyodur en azından.çok garip hissediyorum kendimi bu yüzden:Sbenim gibi sıfırdan başlayanlar vardır umarım
quote:
Orijinalden alıntı: wooferbal
ya ben bilgisayara oldukça uzağım.birden tercih döneminde kafama girdi.çok ezilmekten korkuyorum bölümde .herkes bişeyler biliyodur en azından.çok garip hissediyorum kendimi bu yüzden:Sbenim gibi sıfırdan başlayanlar vardır umarım
hocam ne alakası var ya..üniversite senin bilgisayar mühendisliği konusunda bilgini 0 kabul eder ve eğitir 4 yıl boyunca.
Bilgi Üniversitesi bilgisayar muh. %25 burslu
Sıralama : 140k
quote:
Orijinalden alıntı: Temel Mühendis
quote:
hocam ne alakası var ya..üniversite senin bilgisayar mühendisliği konusunda bilgini 0 kabul eder ve eğitir 4 yıl boyunca.
öyle olur umarım.bide kız sayısı az deildir inşllh.10 tane olsun bari:)
quote:
Alıntıları Göster
Sınıfın %99'u hiçbir şey bilmiyordur merak etme. Hiçbirşey bilmiyordur derken, bilgisayar kullanmakla bilgisayar mühendisi olmak çook farklı şeylerdir. Birisi Windows 7'yi orta düzeyde kullanabiliyor diye senden bir adım önde değildir. Tabii bir yandan da bilgisayarı doğru düzgün kullanmayı bilmeden bilgisayar mühendisi olnumaz Sana tavsiyem html-javascript kasman bu yaz. İlk sene muhtemelen C üzerinden programlama öğretilir ve Javascript ile C birbirine benzer. Döngüler, if-else kontrolü gibi olayları öğrenmen iyi olur. Unutma, bu bölümde öğrencinin kendi çabası birçok şeyin önünde. Yani ben okula gideyim orda herşeyi öğreneyim diye birşey asla yok. Yeri gelecek yazın kendi kendinize projeler hazırlamaya başlayacaksınız ( benim gibi ).
quote:
Orijinalden alıntı: thereisno_spoon
Sınıfın %99'u hiçbir şey bilmiyordur merak etme. Hiçbirşey bilmiyordur derken, bilgisayar kullanmakla bilgisayar mühendisi olmak çook farklı şeylerdir. Birisi Windows 7'yi orta düzeyde kullanabiliyor diye senden bir adım önde değildir. Tabii bir yandan da bilgisayarı doğru düzgün kullanmayı bilmeden bilgisayar mühendisi olnumaz Sana tavsiyem html-javascript kasman bu yaz. İlk sene muhtemelen C üzerinden programlama öğretilir ve Javascript ile C birbirine benzer. Döngüler, if-else kontrolü gibi olayları öğrenmen iyi olur. Unutma, bu bölümde öğrencinin kendi çabası birçok şeyin önünde. Yani ben okula gideyim orda herşeyi öğreneyim diye birşey asla yok. Yeri gelecek yazın kendi kendinize projeler hazırlamaya başlayacaksınız ( benim gibi ).
Alıntıları Göster
dediklerine dair en ufak fikrim bile yok acınası durumdayım:)
quote:
hocam biraz yazılım hakkında temel hazırlamak istiyorsan..game maker diye bi program var..onu indir..biraz kurcala..işin temelini anlarsın zaten çok basit bi programdır..
quote:
quote:
hocam biraz yazılım hakkında temel hazırlamak istiyorsan..game maker diye bi program var..onu indir..biraz kurcala..işin temelini anlarsın zaten çok basit bi programdır..
Alıntıları Göster
Fatih bilgisayar mühendisliği tam burslu 17371. oldum
quote:
quote:
Alıntıları Göster
hocam?ben kızımtamm eniştem bilg mühendisi ondan biraz ders alıcam başlamadan:)
quote:
Orijinalden alıntı: teknoinfo
Fatih bilgisayar mühendisliği tam burslu 17371. oldum
Alıntıları Göster
18bin Marmara Üni-Bilgisayar Müh.(ing) Yıldız teknik gelmedi hiç yok mu burda YTÜ kazanan,sıralaması kaç
quote:
pardonben de diyorum amma abazaymış daha üni.ye gitmeden kız peşine düşmüş
quote:
quote:
Alıntıları Göster
İYTE İngilizce 27 bin . 09 da 22 bin idi sonuncu giren benm heralde
quote:
Orijinalden alıntı: hakan-_-
abi varya ne şanslısınız ya..millet gyte ile iyte teknoloji fakültesi zannedip yazmamış..inşallah 2 sene sonrada bu kafayla devam ederler
quote:
quote:
haciii işte bizim donanımhaber makine müh. gibi 180 de 2 geliyor işte
quote:
quote:
quote:
haciii işte bizim donanımhaber makine müh. gibi 180 de 2 geliyor işte
Alıntıları Göster
teknoloji fakültesini kazandım bende . meslek çıkışlıyım . bakalım ilerleyen süreçlerde neler olacak. hayırlısı
quote:
quote:
abi varya ne şanslısınız ya..millet gyte ile iyte teknoloji fakültesi zannedip yazmamış..inşallah 2 sene sonrada bu kafayla devam ederler
aa olabilir bak 20 binlerde bi yer için 5 bin gerileme normal değil ama öyle böyle artık burdayız sakarya da bi yıl okudum bilgisayar müh. inş dersleri saydırabiliriz