Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği kazananlar içeriiiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar mühendisliğini kazananlar üni, puan ve başarı sırasını yazarsa sevinirim

• itü bilg 7345 başarı sıram
  • quote:

Orijinalden alıntı: sueg

bilgisayar mühendisliğini kazananlar üni, puan ve başarı sırasını yazarsa sevinirim

ben de merak ediyorum 2011 de ilk kez giricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-815DA1408

quote:

Orijinalden alıntı: sueg

bilgisayar mühendisliğini kazananlar üni, puan ve başarı sırasını yazarsa sevinirim

ben de merak ediyorum 2011 de ilk kez giricem
    bilkent üniversitesi, puan 543, sıralama 2071
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalbazooka

bilkent üniversitesi, puan 543, sıralama 2071

Alıntıları Göster
    ya ben bilgisayara oldukça uzağım.birden tercih döneminde kafama girdi.çok ezilmekten korkuyorum bölümde .herkes bişeyler biliyodur en azından.çok garip hissediyorum kendimi bu yüzden:Sbenim gibi sıfırdan başlayanlar vardır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooferbal

ya ben bilgisayara oldukça uzağım.birden tercih döneminde kafama girdi.çok ezilmekten korkuyorum bölümde .herkes bişeyler biliyodur en azından.çok garip hissediyorum kendimi bu yüzden:Sbenim gibi sıfırdan başlayanlar vardır umarım

hocam ne alakası var ya..üniversite senin bilgisayar mühendisliği konusunda bilgini 0 kabul eder ve eğitir 4 yıl boyunca.
  • Bilgi Üniversitesi bilgisayar muh. %25 burslu

Sıralama : 140k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temel Mühendis

quote:

hocam ne alakası var ya..üniversite senin bilgisayar mühendisliği konusunda bilgini 0 kabul eder ve eğitir 4 yıl boyunca.

öyle olur umarım.bide kız sayısı az deildir inşllh.10 tane olsun bari:)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sınıfın %99'u hiçbir şey bilmiyordur merak etme. Hiçbirşey bilmiyordur derken, bilgisayar kullanmakla bilgisayar mühendisi olmak çook farklı şeylerdir. Birisi Windows 7'yi orta düzeyde kullanabiliyor diye senden bir adım önde değildir. Tabii bir yandan da bilgisayarı doğru düzgün kullanmayı bilmeden bilgisayar mühendisi olnumaz Sana tavsiyem html-javascript kasman bu yaz. İlk sene muhtemelen C üzerinden programlama öğretilir ve Javascript ile C birbirine benzer. Döngüler, if-else kontrolü gibi olayları öğrenmen iyi olur. Unutma, bu bölümde öğrencinin kendi çabası birçok şeyin önünde. Yani ben okula gideyim orda herşeyi öğreneyim diye birşey asla yok. Yeri gelecek yazın kendi kendinize projeler hazırlamaya başlayacaksınız ( benim gibi ).

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Sınıfın %99'u hiçbir şey bilmiyordur merak etme. Hiçbirşey bilmiyordur derken, bilgisayar kullanmakla bilgisayar mühendisi olmak çook farklı şeylerdir. Birisi Windows 7'yi orta düzeyde kullanabiliyor diye senden bir adım önde değildir. Tabii bir yandan da bilgisayarı doğru düzgün kullanmayı bilmeden bilgisayar mühendisi olnumaz Sana tavsiyem html-javascript kasman bu yaz. İlk sene muhtemelen C üzerinden programlama öğretilir ve Javascript ile C birbirine benzer. Döngüler, if-else kontrolü gibi olayları öğrenmen iyi olur. Unutma, bu bölümde öğrencinin kendi çabası birçok şeyin önünde. Yani ben okula gideyim orda herşeyi öğreneyim diye birşey asla yok. Yeri gelecek yazın kendi kendinize projeler hazırlamaya başlayacaksınız ( benim gibi ).

Alıntıları Göster
    dediklerine dair en ufak fikrim bile yok acınası durumdayım:)

• quote:

hocam biraz yazılım hakkında temel hazırlamak istiyorsan..game maker diye bi program var..onu indir..biraz kurcala..işin temelini anlarsın zaten çok basit bi programdır..
  • quote:

quote:

hocam biraz yazılım hakkında temel hazırlamak istiyorsan..game maker diye bi program var..onu indir..biraz kurcala..işin temelini anlarsın zaten çok basit bi programdır..

Alıntıları Göster
    Fatih bilgisayar mühendisliği tam burslu 17371. oldum
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam?ben kızımtamm eniştem bilg mühendisi ondan biraz ders alıcam başlamadan:)

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoinfo

Fatih bilgisayar mühendisliği tam burslu 17371. oldum

Alıntıları Göster
    18bin
    Marmara Üni-Bilgisayar Müh.(ing)
    Yıldız teknik gelmedi
    hiç yok mu burda YTÜ kazanan,sıralaması kaç
  • quote:

pardonben de diyorum amma abazaymış daha üni.ye gitmeden kız peşine düşmüş
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İYTE İngilizce 27 bin . 09 da 22 bin idi sonuncu giren benm heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan-_-

abi varya ne şanslısınız ya..millet gyte ile iyte teknoloji fakültesi zannedip yazmamış..inşallah 2 sene sonrada bu kafayla devam ederler
  • quote:

quote:

haciii işte bizim donanımhaber makine müh. gibi 180 de 2 geliyor işte

• quote:

quote:

quote:

haciii işte bizim donanımhaber makine müh. gibi 180 de 2 geliyor işte

Alıntıları Göster
    teknoloji fakültesini kazandım bende . meslek çıkışlıyım . bakalım ilerleyen süreçlerde neler olacak. hayırlısı

• quote:

quote:

abi varya ne şanslısınız ya..millet gyte ile iyte teknoloji fakültesi zannedip yazmamış..inşallah 2 sene sonrada bu kafayla devam ederler

aa olabilir bak 20 binlerde bi yer için 5 bin gerileme normal değil ama öyle böyle artık burdayız sakarya da bi yıl okudum bilgisayar müh. inş dersleri saydırabiliriz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.